Activiteiten

Herfst schatten verzamel doos – print en speur activiteit!

Herfst schatten vind doos.

Zelf een leuke en informatieve herfstwandeling maken met je kinderen kan met deze eierdoos in herfst thema. Print uit, knip en plak en lopen maar! Kom uit je stoel en ga lekker naar buiten. Een herfstige boswandeling is leuk, lekker en gezond voor het hele gezin.

Dit heb je nodig voor de herfst schatten doos

Zo maak je de herfst schatten zoek doos:

  1. Bepaal welke maat eierdoos je gaat gebruiken. Een jonger kind heeft aan een klein doosje misschien wel genoeg terwijl een oudere broer of zus een eierdoos van 12 wel vol verzameld krijgt.
  2. Knip de plaatjes uit en plak ze op de doos in de deksel.
  3. Schrijf je naam erop en plak deze op de buitenkant van de deksel.
  4. Trek je kaplaarzen aan en ga naar het bos.
  5. Speuren maar! Zoek alle herfstschatten en vul de doos!

Vergeet niet wat lekkers te eten en te drinken mee te nemen voor onderweg in het bos.

Herfstschatten doos gevuld? Wat nu?

Wat doe je nou met al je gevonden herfst schatten? Nou daar kan je veel leuks mee knutselen. Zoals een knutselen met bladeren of een herfst schilderij maken waar je alles op een groot papier plakt. Of maak een mooie herfst thema tafel in huis of een herfstige kijkdoos! Kijk hier voor veel leuke herfst knutsel ideeën.

Download de Herfst-schatten verzamel doos printable.

Printable herfst schatten verzamel doos

 

Nog meer herfstige inspiratie

De temperatuur daalt en het aantal regendruppels dat valt stijgt, het is herfst! Lekker weer om in de plassen te stampen, binnen te knutselen of door het bos te wandelen en een warme chocomelk te drinken! Weet je even niet wat je moet gaan doen check dan deze leuke Herfstbingo of ga lekker knutselen in herfst thema. En wil je er even op uit. Dit zijn echt leuke herfst activiteiten om te doen dit najaar.

Wil je nog meer leuke inspiratie kijk dan bij de printables en spelletjes. Eerder schreef ik al een blog over leuke spelletjes rondom huis en over leuke buiten speel spelletjes.