Adventure city rotterdam.
Activiteiten

Indoor en outdoor klimmen bij Adventure City Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke plek om een kinderfeestje te vieren of voor een sportief dagje uit? En heb jij een kleine durfal die niet bang is voor wat hoogte, een uitdaging en avontuur? Dan ben je bij Adventure City Rotterdam aan het goede adres! Lees hier alles over dit toffe klimpark met outdoor en indoor activiteiten waar je op avontuur kan met het hele gezin.

Ga op klimavontuur met het hele gezin!

Als je een leuke activiteit zoekt voor jong en oud ga dan klimmen bij Adventure City Rotterdam. Je hebt hier meer dan 7000 m2 klimparcours, zowel binnen als buiten. De klimparcours zijn ingedeeld op lengte en leeftijd. Je kan al klimmen vanaf 4 jaar. Er is voor iedereen wat te beleven.

Adeventure city rotterdam klimfeestje.

Buiten is er 5000 m2 aan klimparcours te vinden. Het parcours gaat wel tot 20 meter hoog! Er zijn verder ook diverse ziplines te vinden en voor de echte durfal is er een vrije val van 20 meter! En voor de ultieme adrenaline kick neem je de rollercoaster zipline oftewel de “tokkelachtbaan”.

Indoor is er ook genoeg te beleven. Naast een klimparcours kan je er ook boulderen, ziplinen of een vrije val van 10 meter maken. En als dit nog niet genoeg is kan je ervaren hoe het is om een Via Ferrata (een ijzeren weg) te nemen zoals in de Alpen.

Er is ook aan de kleintjes gedacht, met reuze netten, een indrukwekkend grottenstelsel en een toegankelijke klimactiviteit.

Avontuurlijk klimpartijtje

Vier een avontuurlijk en actief kinderfeestje bij Adventure City Rotterdam, het grootste klimpark van Nederland! Ontdek spanning en sensatie op verschillende hoogtes met de spannende zip- en klimparcours. Er zijn verschillende kinderfeestjes arrangementen te boeken voor de leeftijdsklassen van 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar. Voor de kinderen die minder van hoogtes houden, is er het Net Adventure (trampolines), het 1 meter klimparcours, Speleo en de Kids & Fun klimwanden. En een feestje is natuurlijk niet compleet zonder iets lekkers. Dus geniet van een compleet verzorgd kinderfeestje inclusief (onbeperkt) limonade en wat lekkers, en de mogelijkheid om het feestje uit te breiden met frietjes en een snack of een broodje hotdog.

Kom naar Adventure City Rotterdam voor een onvergetelijk kinderfeestje vol avontuur en plezier!

Klimmen = tof!

Dus ben je op zoek naar een leuke activiteit, of het nou zomer is of winter? En of het nou regent of de zon schijnt. Bij dit klimpark in Rotterdam kan je jaarrond terecht!