Speel deze Pasen de Paasbingo en verveel je niet tijdens de paasdagen.
Activiteiten

Paasbingo, een leuke paas activiteit voor jong en oud

Zoek jij nog een leuke activiteit voor de kinderen tijdens Pasen? Dan is deze paasbingo printable een leuke optie voor tijdens de paasdagen. De bingo is geschikt voor jonge kinderen maar ook oudere kids. Dus print deze bingo kaart en ga aan de slag. Het is ook leuk om met de hele familie te doen tijdens de paasbrunch. Succes verzekerd!

Wat heb je nodig voor paasbingo?

  • EĂ©n paasbingo kaart per kind
  • Pen of potlood om de items op de bingo kaart af te strepen
  • Klembord of stuk karton als onderlegger voor de bingo kaart
  • Prijsje of paaseitje voor de winnaar of voor iedereen 🙂

Hoe speel je paasbingo?

1: De Locatie

Ten eerste moet je een goede plek hebben om het te spelen. Als het regent kan je natuurlijk binnen op zoek gaan maar het is wel leuker om buiten op pad te gaan. Speur door de wijk naar alle Paas thema items van de kaart.

2: Deel de bingo kaarten uit

Geef iedereen een paasbingo kaart op karton of in een klembord en een pen of potlood.

Tip: Je kan een stuk karton gebruiken om de bingo kaart hierop vast te lijmen dan is het makkelijker om deze vast te houden en de items af te strepen.

3: Speuren maar!

Spreek een tijd af en laat ze op zoek gaan. Heb je kleine kinderen dan loop je natuurlijk mee. Iedereen streept zijn vondsten af op de Paasbingokaart. Wanneer de tijd erop zit is de zoektocht klaar.

4: En de winnaar is?

Als alle kinderen weer terug zijn tel je de punten. Wie heeft de meeste items van de kaart gevonden en dus de meeste punten? Die is de winnaar! Je kan voor iedereen ene kleine prijs regelen zoals een paaseitje of een mooie paas kleurplaat.

 

Download hier de paasbingo

 

Paasbingo van Mamalies, leuke printable voor de paasdagen.

Bingo in Paas thema, een leuke activiteit voor de Paasdagen

Paas bingo is een leuke activiteit om met het hele gezin te spelen tijdens de paasdagen. Ook de allerkleinste kunnen meedoen omdat ze de plaatjes kunnen herkennen en dus niet hoeven te lezen. Daarnaast is het ook leuk om tijdens de paasdagen lekker aan de slag te gaan met kleurtjes en stiften. Kijk hier voor de leukste paaskleurplaten welke ook gratis te downloaden zijn. Zo komen jullie de paasdagen wel door met elkaar.

Pin en save voor later deze paasbingo.

Nog meer leuke spelletjes

Vinden jullie het ook leuk om spelletjes te spelen met elkaar dan is het workout spel misschien ook leuk. Of ben je nog niet klaar met bingo? Dan is deze lente bingo ook een leuke idee om te spelen.

Je kan mij voor nog meer inspiratie volgen op Instagram, Pinterest  en Facebook.