Maak gemakkelijk zelf sprinkles koekjes met chocolade...
Bakken

Vrolijke confetti koekjes maken, super simpel voor elke party!

Time to party met deze vrolijke confetti koekjes! Echt deze koekjes zijn super easy om te maken maar het effect is GROOTS!!! Je kan ze maken als traktatie voor school, voor een kinderfeestje of om je party tafel wat aan te kleden. Maar het mag ook gewoon op een doodnormale dag, omdat het elke dag een feestje is.

Let’s celebrate met deze vrolijke confetti koekjes

Zijn jullie ook fan van de overheerlijke Oreo omhuld met witte chocolade? Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En nu kan je er met deze eenvoudige hack de allerleukste confetti koekjes van maken. Lees hieronder hoe je dat gemakkelijk zelf kan doen.

Dit heb je nodig voor confetti koekjes

  • Pak Oreo koekjes met chocolade
  • Confetti sprinkles
  • Een gasbrander of een aansteker
  • Diep bord

Tip: Je kan uiteraard de Oreo gebruiken met witte chocolade, welke natuurlijk heerlijk zijn. Maar een meer bugetproof variant is deze chocochoc van de HEMA. Net zo lekker maar een stuk betaalbaarder.

Zo maak je confetti koekjes

  1. Pak een diep bord en leg hier een koekjes op.
  2. Zet de gasbrander aan en verwarm de chocolade op het koekje even tot deze zacht wordt. Dit duurt enkele seconde.
  3. Strooi confetti sprinkles over het koekje.
  4. Leg het koekje weg na 10 minuten is deze weer uitgehard.
  5. Herhaal tot alle koekjes gedaan zijn en de party kan beginnen!

Tip: probeer in plaats van confetti sprinkles ook eens andere sprinkles. Zo kan je met Kerst kiezen voor kerstboompjes of voor Moederdag hartjes sprinkles. De vetste thema sprinkles koop je hier.

Vet gave sprinkles.

Let’s party!

Maak jij deze leuke koekjes voor je aanstaande feestje? Kijk ook eens bij deze andere leuke bak ideeën. Zo kan je makkelijk een regenboog kwarktaart maken of een lekker vieze billen koekjes. Met kerst kan je ook deze andere Oreo koekjes baksel maken en je favoriete Oreo omtoveren tot een rendier koekje.

Maak zelf vrolijke confetti koekjes.