Gezonde traktaties voor op school voor verjaardagen van kinderen.
Blog,  Kinderfeest

Gezonde en leuke traktaties voor op school

Altijd weer een feestje en een uitdaging om een leuke schooltraktatie te bedenken. Naast de standaard traktaties zoals zakjes chips, cup cakes en zakjes snoep zijne r nog tal van leuke en ook meer gezonde traktaties die je kan maken voor je kindjes school verjaardagsfeestje. Check hier een leuk overzicht boordevol inspiratie voor gezonde traktaties.

Gezonde en leuke traktaties voor op school

Gezonde traktaties zijn traktaties met fruit en groente en niet al te veel suikers. De meester en juf zullen je ook dankbaar zijn wanneer er eens een gezonde traktatie op school uitgedeeld wordt.

Vrolijke chocolade bananen traktatie

Chocolade bananen van Sugar Hero

Deze chocolade bananen zijn klaar voor een feestje! Versier ze naar wens met sprinkels, nootjes of hagelslag voor een feestelijke touch. Deze chocolade bananen van Sugar Hero zijn super simpel en snel te maken en kan je zelfs samen met je kindje maken.

Tip: de vrolijkste en orgineelste sprinkels koop je hier bij the Coockie Cutter

Fruit raketten, een knallend gezonde traktatie

Gezonde traktatie raket van fruit

Deze gezonde raket traktatie is leuk om te maken voor een traktatie op school of op een space feestje. Je maakt hem met vers fruit zoals blauwe bessen en een aardbei. Fruit dat elk kind heerlijk zal vinden.

Kaas-monsters

Kaas monsters traktatie voor op school

Deze hartige en monsterlijke traktatie, gemaakt van Babybel-kaas, is een leuk alternatief op zoete traktaties. Deze kaas monsters zijn zo gemaakt met wiebeloogjes en een mesje. Dit leuke idee is makkelijk om samen te maken voor de school traktatie. Ze doen het overigens ook goed bij het brood in de lunchtrommel!

Selderij slakken traktatie

Deze grappige selderij slakken met pindakaas, roomkaas en fruit van WomensDay  zijn super cute om te zien. Als alternatief voor selderij kan je ook komkommer gebruiken.

Regenboog fruit ijsjes

Hello Yummy regenboog fruit ijsjes traktatie

Vrolijke regenboog ijsjes traktatie van Hello Yummy met het lekkerste zomerfruit. Maak deze traktatie in de lente en de zomer wanneer het zomerfruit seizoen is zo kan je voordeliger fruit shoppen. Vul de ijshoorntjes met stukjes fruit zoals blauwe bessen, frambozen, aardbeien, druifjes en bramen. Ijshoorntjes koop je bijvoorbeeld bij de Albert Heijn.

Vrolijke aardbeien traktatie

School trakteren met aardbeien is gezond

Aardbeien en chocolade de perfecte combinatie! Versier ze met leuke toppings en je hebt een top traktatie die super easy is om te maken. Check het recept hier bij EasyBabyMeals.

Appel-lolly’s, vrolijk en gezonde traktatie

gEZONDE TRAKTATIE

Gezond, makkelijk en lekker! dat zijn deze appel-lolly’s die het vast goed doen als gezonde school traktatie. Prik de appel stukjes op lollystokjes en dip ze in wat chocolade of icing en strooi er wat leuke sprinkels overheen. Easy as that!

Hét overzicht met leuke en gezonde traktaties!

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan en kies je een van deze leuke en gezonde traktaties. Wil je het bewaren voor later? Pin hem dan op je bord.

Pin de traktaties voor op school