mijn favoerieten winkel is de Hema. De hema fan!
Blog

HEMA fan – mijn favorieten!

De HEMA is al jaren mijn favoriete winkel. Ik haal daar echt alles van speelgoed tot rookworst en ben er dan ook wekelijks te vinden. Regelmatig ga ik met meer spullen naar huis dan dat ik nodig heb… De HEMA heeft echt Hollandse degelijke producten met een prachtig en eenvoudig design. I love it!

Mijn all time favourite… HEMA cadeaupapier

Cadeaupapier van de HEMA! Dit kan ik nooit laten liggen. Zelfs als ik er niet naar op zoek ben, liggen er bij de kassa altijd leuke papiertjes met aanstekelijke printjes die ik gewoon moet hebben… Het design is leuk en is geschikt voor iedereen en elk cadeau. Ook het thema inpakpapier weten ze zo te ontwerpen dat ik ze niet kan laten liggen en zo heb ik in mijn kast nu alweer te veel rollen staan met papiertjes voor Sinterklaas en Kerstmis met de leukste printjes.

Leuke kinderkleding, kwalitatief en budgetproof

De kleding stijl voor de boys hou ik graag eenvoudig en stoer. En dat is precies wat ik vind bij de kinderkleding van de HEMA. Fijne spijkerbroeken die lekker mee stretchen en tegen een stootje kunnen, leuke truien met een perfecte pasvorm en lekkere warme winterjassen die tegen regen kunnen. HEMA houdt bij het ontwerp niet alleen rekening met het design maar ook met het kind dat de kleding gaat dragen.

Voor een feestje ga je naar…

Ja, ook als je wat te vieren hebt, kan je er van alles vinden voor een tof kinderfeestje. Zo hebben ze een aantal thema’s zoals dino’s, jungle en regenbogen waarbinnen je alle versiersels vindt. Denk aan ballonnen, bekers, bordjes, slingers en servetjes binnen het thema. Oh, ze hebben zelfs aan de uitdeelcadeautjes gedacht… Super toch?

De lekkerste hotdog

Ja ook voor eten kan je altijd terecht bij de HEMA. Zo eten wij vaak als lunch de hotdogs uit het diy hotdog pakket. Maar ook mijn thee, biologische wijn en taartjes haal ik graag bij de HEMA. Wist je dat je ook een diydrip cake kan bestellen en leuke versiersels in de winkel kan kopen? Zo maak je eenvoudig een leuke verjaardagstaart met een eigen twist.

Tip van mij: neem een HEMA pas en de app, zo krijg je als je jarig bent een gratis tompouce en spaar je punten voor leuke gratis items of korting!

Top 5 favorieten

  1. Long lasting nagellak: fijne nagellak die, samen met de HEMA base en top coat, lang blijft zitten.
  2. Cadeaupapier: fijn cadeaupapier dat in allemaal leuke printjes te koop is.
  3. Muts: deze muts houdt je lekker warm in de winter en is elk jaar weer in trendy nieuwe kleurtjes te koop.
  4. De HEMA tompouce: het is altijd weer even stoeien om hem “netjes” op te eten maar hij is oh zo lekker!
  5. Jasmijn thee: de lekkerste groene thee jasmijn die er is!

 

HEMA favorieten producten van mamalies

Ben jij ook een échte HEMA-fan?

En dit zijn nog maar een paar van mijn favoriete HEMA items. Want ook haal ik er vaak verjaardagskaarten, sokken, onderbroeken, handdoeken, beddengoed, kaarsen, slingers, lenzenvloeistof, vazen, cadeaus, paaseitjes, kerstballen, oorbellen, zonnebril, ballonnen, wijn, rookworsten en nog veel meer… Ik kan wel door blijven gaan, écht HEMA I love it!