Kaartje2go header
Blog

Kinderfeestje uitnodiging ontwerp je snel zelf online!

De kinderverjaardagen komen er weer aan en dus ging ik alvast op zoek naar traktaties, thema verjaardag ideeën, kinderfeestje inspiratie en ook de uitnodigingen voor de kinderfeestjes. Ik kwam op de site van Kaartje2go en zag dat ze daar echt een leuk aanbod hebben voor iedereen en voor elke leeftijd. De ontwerpen zijn leuk, vrolijk en bij elke gewenste thema is wel een bijpassende kaart te vinden. Of je nu een kaart met of zonder foto wilt.

Snel gemaakt en snel in huis

Niet iedereen is zo handig en creatief dat ze zelf aan de slag gaan met papier, schaar en lijm of zelfs op de computer om een uitnodiging te maken. Fijn om een uitnodiging voor je kinderfeestje dus snel en gemakkelijk online te regelen. Ook wanneer je toch een persoonlijke kaart wilt die bij jullie past.

  1. Zoek een kaart uit
  2. Personaliseer de kaart met tekst en/of een foto
  3. Bestel er enveloppen bij en/of sluitzegels
  4. Betaal en hoppa een dag later heb je de uitnodigingen op de mat liggen!

Dé favorieten

Een uitnodiging voor een feestje kies je natuurlijk niet alleen en de kinderen wilden dan ook graag meekijken en beslissen welke uitnodiging er kans maakten. Logisch hun feest en dus ook hun keus al kan je daar natuurlijk wel wat in sturen door al een voorselectie te maken. Bij deze onze favorieten uitnodigingen:

Kaartje 2 go bij mamalies

Natuurlijk is er nog veel meer leuks te vinden ook voor meisjes zoals unicorn, prinsessen of flamingo uitnodigingen.

Neem een kijkje op de site met kinderfeestjes uitnodigingen voor het complete overzicht.

Ook leuk is het om zelf een kaartje te knutselen zoals deze vrolijke pop up verjaardags kaart!

Bijpassende vrolijke sluitzegels

Bij de verschillende kaarten zijn ook sluitzegels voor op de enveloppe los bij te bestellen. Wanneer je net als bij ons op de basisschool de uitnodigingen niet meer in de klas mag geven maar thuis moet brengen of opsturen is de sluitzegel een leuke extra touch. Zo maak je de kaart nog persoonlijker en kan je hem perfect afstemmen op het thema.


Kijk voor meer ideeën bij de verjaardags inspiratie van Mama Lies. En voor een dagelijkse portie inspiratie kan je me volgen op Instagram en Facebook.