Het gps horloge van one2track
Blog

Kinderen buitenspelen? Verlies ze nooit uit het oog met dit GPS horloge van One2track!

Is jouw kind ook zo’n ontdekkingsreiziger die het liefst de hele dag buiten speelt en op avontuur gaat? Soms is het lastig om ze los te laten en erop te vertrouwen dat ze niet te ver weg gaan. In dat geval biedt een GPS horloge echt de perfecte oplossing. Mijn favoriet is het in Nederland ontwikkelde GPS horloge van One2track! En wist je dat er naast de functie om je kind te tracken er nog meer leuke en super handige functies op zitten? Lees hier waarom het een echte aanrader is voor iedereen met avontuurlijke kids.

Stel je eigen veilige speelzones in

Stel je eigen Safe Zones in waar je kindje mag spelen zoals rond het huis of in de speeltuin. Zodra ze buiten die zones komen krijg jij automatisch een berichtje. Handig toch? Zo hoef je niet de hele tijd de app te checken en kan je kindje ongestoord buiten spelen.

Werkt in heel Europa, dus ook op wintersport!

Het horloge werkt in heel Europa. Je hoeft als je naar het buitenland gaat ook niks extra’s te doen, alles gaat vanzelf. Dus of je nou op het strand zit op Mallorca of op de piste staat in Oostenrijk. Het maakt niet uit, je kan ten alle tijden zien waar je kids zich bevinden. En nog een mooie bijkomstigheid: de tarieven voor bellen met het horloge zijn in heel Europa gelijk.

Ongelukje? Hulp is snel opgeroepen met de SOS-knop

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dit geldt zeker voor kinderen die wel van een beetje avontuur houden. Maar geen nood. Als er iets gebeurt kan je kind op de handige SOS-knop drukken. Jij als ouder krijgt dan direct een melding en kan de locatie zien waar je kind zich bevindt. Zo kan je er gelijk heen snellen met een pleister en een kus!

Leuk, de GPS horloge kind van One2track zijn er nu in vernieuwde hippe kleuren!

Leuk gps horloge in vrolijke kleurtjes

Maak van het buiten spelen een spel met deze handige functies

De functies op dit horloge stimuleren een actieve levensstijl. Zo zit er een stappenteller op die ze motiveert om zoveel mogelijk te bewegen. Voor echte voetballers zit er een ingebouwde scorebordfunctie op om de doelpunten bij te kunnen houden. En organiseer een echte race met behulp van de stopwatch, wie legt het snelst het zelf bedachte speeltuin parcours af? En ook een weervoorspeller, zo kan je zien of het droog blijft als je op avontuur gaat of dat je je laarzen en regenjas aan moet trekken.

Geen games dus buitenspelen = écht buitenspelen

Een groot voordeel is dat er geen games op het horloge staan. Alleen handige en leuke extra’s zoals een stappenteller die het bewegen juist stimuleren. Er is namelijk niks vervelend als dat jij je kindje naar buiten stuurt om te gaan spelen en dat ze daar in de speeltuin alsnog stil gaan zitten en games gaan spelen op hun GPS horloge. Met dit horloge is buitenspelen dus ook echt buitenspelen.

(Video)bellen in een handomdraai

Je kindje kan gemakkelijk bellen en gebeld worden via het GPS horloge. Maar dat niet alleen, je kan zelfs videobellen via de app. De kosten worden automatisch van de meegeleverde prepaid kaart afgeschreven en zijn minimaal. Naast videobellen is de functie om selfies te maken ook erg leuk. Zo kan je kindje tijdens het buitenspelen leuke foto’s maken en deze direct versturen. Het is toch super leuk om af en toe een fotootje te ontvangen als jij thuis de was aan het opvouwen bent 🙂

Snappen jullie dat ik zo enthousiast ben over dit handige GPS horloge van One2track? Ze hebben verschillende modellen voor verschillende leeftijden. Het is de uitkomst voor ouders met avontuurlijke kinderen die graag willen dat ze zelfstandig en veilig buiten kunnen spelen.