Blog

Organiseer een familiedag dag vol plezier!

Een gezellige familiedag met kinderen kan een geweldige gelegenheid zijn om quality time door te brengen en mooie herinneringen te creëren. Zeker voor grote families, die eens in de zoveel tijd met grote getale bij elkaar komen, is het leuk om dit groots aan te pakken. Hier zijn een aantal leuke activiteiten die jong en oud gezamenlijk kunnen uitvoeren. 

Picknicken en bubbelvoetbal

Activiteiten op het strand zijn altijd een succes. Aan de kust zijn er vaak veel mogelijkheden, zoals boot varen, expeditie robinson of een actief spel zoals bubbelvoetbal. Je hebt het vast wel eens gezien. Het zijn die grote (doorzichtige) opblaasbare ballen waar twee beentjes onderuit steken. Het doel is natuurlijk om in teams punten te scoren door te voetballen. Dit is echter behoorlijk lastig, want eenmaal omgestoten is het moeilijk om weer overeind te komen. Kortom, het is een hilarisch spel voor jong en oud waarbij je zowel fanatiek als fysiek je energie kwijt kunt. En wat is er nou gezelliger dan een picknick met een muziekje op de achtergrond, waar je kunt genieten van heerlijk eten.

Schatten zoeken en surfen 

Wat is er nu heerlijker dan met het mooie weer een dag op het strand door te brengen met je familie? Het strand is dan ook de perfecte locatie voor een actieve familiedag. Maar ook wanneer het weer wat minder is, kun je op het strand een leuke familiedag hebben. Met een kaart en schep in je handen gaan jullie op zoek naar de verborgen schat. Wat is het verhaal achter de schat en wie vindt hem als eerste? Een activiteit vol spanning en sensatie. Tijdens het surfen is het zeker niet minder spannend! Daar sta je dan in je wetsuit klaar om over de golven te glijden, maar eerst krijgen we zeer duidelijke instructies van de surfschool en leren we hoe dat eigenlijk moet. Wanneer je de techniek op het strand onder controle hebt, mag je dan eindelijk aan de slag. Sluit de dag af met een heerlijke BBQ en misschien wel een zonsondergang. Zon, zee, familie en vooral een hele hoop plezier. Wat wil je nog meer?

 

Organisatie familiedag

Dit kost natuurlijk wel veel organisatiewerk om een  familie uitje te regelen. Wil je een leuke dag beleven maar zelf niet veel organiseren? Neem dan eens een kijkje op Sharpevents. Hier kun je de organisatie uit handen geven en genieten van een onvergetelijke dag vol plezier. Ook vind je hier nog veel meer activiteiten voor een geweldige dag. Veel plezier!