Tips om warm te blijven langs de voetbal lijn voor voetbalmoeders
Blog

Tips voor voetbalmoeders, zo blijf je warm langs de lijn

Het is een hele klus om op zaterdag ochtend warm te blijven wanneer je langs de lijn van het voetbalveld je kroost staat aan te moedigen. Of je nou een hockey, korfbal, voetbal, honkbal, rugby,-moeder bent, één ding hebben we allemaal gemeen, we willen graag warm blijven als we langs het sportveld staan. Dus als doorgewinterde voetbal moeder deel ik graag mijn tips om jezelf warm te houden op zaterdag ochtend.

Een echt must have: de slaapzak jas

Op elke vereniging zie je ze langs de lijn staan. Moeders, en tegenwoordig ook vaders, in enkellange gewatteerde jassen. Niet heel charmant maar oh zo warm. En wat maakt het uit hoe je eruit ziet als je het maar warm hebt. Een goede jas is echt geen overbodige luxe. Deze lange dons gevoerde jassen zijn echt  perfect om je warm te houden.

Steek je voeten in een paar winterboots

Verkleumde voeten zijn een van de voornaamste redenen dat je het koud hebt. Een paar goede winterboots zijn dan ook een echte musthave als voetbalmoeder. Zorg dat je een paar echt leren boots uitzoekt, leer isoleert goed je kan het zien als een tweede huid. Daarnaast is een goede warme voering ook belangrijk zoals schaapswol dit zorgt dat je voeten heerlijk warm blijven. Je kan bijvoorbeeld denken aan een paar Uggs dan loop je er warm en stijlvol bij.

Thermos ondergoed voor warme billen

Steek jezelf op echt koude en gure dagen lekker in een basis laag van thermos ondergoed. Niemand die ziet dat je een extra laag lang ondergoed aan hebt maar jij zal het in ieder geval niet koud hebben als je 90 minuten in weer en wind staat.

Keep the hands warm!

Schaf een paar goede handschoenen aan het liefst gevoerd met bont of een thermos laag hebben zoals Thinsulate. Wil je nog een beetje fashionable voor de dag komen op de sportclub, kies dan een paar chique leren handschoenen gevoerd met schapenvacht. Zoals een paar UGG handschoenen, UGG handschoenen kan je shoppen bij Van Arendonk.

Muts of een paar charmante oorwarmers

Veel warmte gaat verloren door je hoofd dus vergeet deze niet te beschermen tegen de koud. Een leuke muts of trendy hoofdband houden je oren en hoofd lekker warm.

Neem een thermosfles met thee mee

Naast kleding is het ook echt een aanrader om een thermosfles mee te nemen met thee. Naast dat je een lekker verwarmend drankje hebt kan je ook je handen nog wat extra warmen aan de thermosfles, win-win dus!

Zo blijf jij warm als voetbalmoeder

1. Muts UGG, 2. Jas Superdry, 3. Boots UGG, 4. Suede handschoenen UGG, 5. Thermosfles van Dopper