Summerproof badmode voor moeders
Fashion

Summerproof badmode – Tips voor moeders

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent zon, zee en strand! Maar ook dat je weer in bikini moet… Met deze tips voor summerproof badkleding kan jij er stijlvol uitzien op het strand en samen met je kinderen zandkastelen bouwen. Want in een bikini of badpak moet je er natuurlijk goed uitzien maar hij moet wel praktisch en comfortabel zijn.

Stijlvol en praktisch

Een bikini of badpak moet vooral goed zitten en comfortabel zijn. Het belangrijkste is dat je bikini al je lichaamsdelen netjes op zijn plek houdt. Je wilt natuurlijk niet dat je borsten uit je topje vallen zodra je moet bukken om je kindje op te tillen. Ook wil je gewoon mee kunnen gaan zwemmen en duiken met je kinderen zonder dat je bikinibroekje ineens boven komt drijven. Dus doe de test wanneer je een bikini gaat passen. Let op de pasvorm en beweeg, buig en spring even goed op en neer om te checken of alles netjes op zijn plek blijft zitten.

Net dat beetje extra

Ben jij wat onzeker over je decolleté? Dan is een push up bikini wat voor jou. Niet alle borsten komen even goed uit een zwangerschap en nemen soms wat in volume af na de borstvoeding. Geen nood, een bikini met vulling kan je net wat extra ondersteuning geven. Het voordeel van een goede push-up bikini is ook dat ze je borsten netjes een stevig op hun plek houden en dat is weer handig als je met kleine kinderen op het strand bent.

Een badpak kan gewoon!

Ben jij niet zo op je gemak in een bikini? Kijk dan eens naar een badpak. Tegenwoordig is dit weer helemaal in en er zijn dan ook veel leuke badpakken voor dames te vinden. Het fijne aan een badpak is dat die net wat meer verhult dan een bikini. Zeker als je een buikje hebt overgehouden aan je zwangerschap. Daarnaast zijn er badpakken met push-up zodat ook je decolleté wat meer naar voren komt.

Print of geen print

Wil je graag wat slanker lijken, kijk dan naar een effen en donkerder gekleurde bikini of badpak met een eenvoudig design. Modellen met franjes, prints en andere versieringen hebben optisch een vergrotend effect. Je kan ook combineren om je beste punten te accentueren. Wil je je heupen wat verhullen maar je borsten juist op laten vallen? Kies dan een effen bikini broek en combineer deze met een topje met franjes, felle kleuren of een printje. Zo lijken je borsten optisch groter maar je heupen niet.

Tips voor badmode voor moeders.

Hopelijk heb je wat aan deze tips en vind je de perfecte summerproof en mamaproof bikini. En ga ook jij vol zelfvertrouwen naar het strand of het zwembad deze zomer. En vergeet niet je lichaam is veranderd maar dat hoort erbij als je kinderen krijgt. En dat is eigenlijk alleen maar prachtig, toch? Die gebruikssporen die laten zien dat je moeder bent. Dit is iets om trots op te zijn!