Graffiti kinderfeestjes op locatie.
Kinderfeest

Graffiti kinderfeestje: maak je eigen street art!

Graffiti kinderfeestjes en workshop zijn echt super leuk als kinderfeestje. Laat de kinderen kennismaken met graffiti kunst en de artiest in zichzelf ontdekken thuis of op een toffe locatie!

Super tof graffiti kinderfeestje

Tijdens de graffiti workshop gaan de kids samen aan de slag met graffiti. Ze maken met elkaar een groot schilderij of allemaal een eigen kunstwerkje. Onder begeleiding van een professionele graffiti artiest leren ze hoe je een schilderij opzet. Eerst gaan ze met potlood een ontwerp maken om vervolgens met de spuitbussen aan de slag te gaan en er een echt streetart werkje van te maken. Tussendoor is er nog tijd voor een snack en wat limonade. Geef je je feestje op locatie? Dan krijgen ze een rondleiding langs andere graffiti streetart en mogen ze zelfs hun handtekening zetten op de muur! Als afsluiter wordt er nog een stoere groepsfoto gemaakt en krijgt de jarige nog een cadeautje.

Graffitifun Hall of Fame locaties

Graffitifun is te boeken voor graffiti kinderfeestjes door heel Nederland. Maar woon je in de buurt van Amsterdam of Utrecht en wil je een graffiti kinderfeest geven? Dan moet je zeker naar hun locatie gaan in Amsterdam of Utrecht. De kinderfeestjes worden geven in hun eigen Graffitifun Hall of Fame. Hier krijg je een rondleiding langs alle graffiti streetart kunstwerken. Inspiratie genoeg om daarna zelfs aan de slag te gaan met de spuitbussen. De locaties zijn buiten maar wel overdekt dus kan het feestje altijd doorgaan ook bij slecht weer!

Naast de Graffitifun Hall of Fame hebben ze ook nog toffe graffiti spots in andere plaatsen om een feestje te geven. Je kan dus ook op locatie boeken in Nieuwegein, Rotterdam, Nieuw Vennep, Vleuten, Haarlem, Gent en Antwerpen.

Graffitifun = te gek!

Graffitifun heeft al meer dan 15 jaar ervaring en is marktleider in graffiti kinderfeestjes. Alle workshops worden gegeven door professionele artiesten die dit allemaal al jaren doen als hobby en weten hoe je een gave graffiti belevenis moet geven. Graffiti feestjes zijn leuk voor jong en oud en voor meiden en jongens.

Dus vier een super tof graffiti kinderfeestje bij Graffitifun!

Naast alleen kinderfeestjes doet Graffitifun nog veel meer. Zo kunnen ze een gave streetart graffiti muur in de kinderkamer maken. Of een graffiti workshop voor een hele klas of school organiseren.

Dit blog werd geschreven in samenwerking met Graffitifun voor meer info check hun website.

Nog meer leuke kinderfeest inspiratie? Check mijn andere blogs.