Kinderkamer

Nieuwe trend: de Lama – Leuke kinderkamer accessoires en musthaves

Lama accessoires

De lama trend is upcoming en zie je telkens meer terug in speelgoed en kinderkamer accessoires! Na de ananas, flamingo en eenhoorns verovert de lama nu de harten van klein en groot. Maar zeg nou zelf een lama is toch ook schattig om te zien en zo heerlijk knuffelbaar.

Dekbed

Dit leuke dekbed siert elk bed en maakt van het slapen een feestje want wie wil nou niet wegdromen onder een lieve lama. Lama dekbed te bestellen bij Bol.com.

Lama zoekboek

Waar is de lama is een hilarisch zoekboek. Vind jij alle lama’s terug? Zoekboek is te koop bij Bol.com.

Lama zoekboek

 

Opblaasbare lama

Deze opblaasbare lama is hét item voor deze zomer. Supertof voor aan zee, in het zwembad of op vakantie. Zie jij jezelf al dobberen? Opblaasbare lama bestel je bij Bol.com.

Lama spelletje

L.A.M.A. staat voor: Leg Alle Minpunten Af en dat is wat je moet doen in dit hilarische kaartspelletje. Lama spelletje voor 2-6 spelers vanaf 8 jaar te koop bij Bol.com.

Lama drinkbeker en lunchtrommel

Leuk voor mee naar school in je lama rugzak. Lunchtrommel en drinkbeker te koop bij Bol.com.

Lama drinkbeker en lunchtrommel

Lama poster

Echt een musthave deze lama poster voor in de kinderkamer. Vrolijk je muur op met deze lama poster te bestellen bij Kidsdeco.

 

Strandlaken

Ik ga op vakantie en neem mee, een lama strandlaken. Om heerlijk op te chillen op het strand. Strandlaken te koop bij Bol.com

Lama - Strandlaken - 70x140 cm - Roze

Lama als nachtlampje

Dit te gekke lama lampje staat leuk bij je bed en kan ook nog gebruikt worden als leeslampje. Lama lampje te koop bij Bol.com.

Lama led lamp met 9 spotjes - 26 cm

Inspiratie!

Naast dit rijtje met leuke accessoires voor de kinderkamer en speelgoed maakte ik eerder al een lijstje met musthave dinosaurus speelgoed & cadeau’s voor dino fans!

Op Mamalies vind je nog meer super veel coole en leuke inspiratie voor activiteitenknutselen en speeltips die je kan doen met je kinderen. Je kan ons voor nog meer inspiratie volgen op InstagramPinterest  en Facebook.