Kinderkamer

Creëer een safari kinderkamer met de nieuwe HEMA collectie

Safari collectie hema kids kinderkamer

Ga op safari in je eigen kamer! Spot de big 5 en slaap als een echte ranger in je kamer omringd door panters en zebra’s! De nieuwe en vrolijke safari kinderkamer accessoires & items van de Hema spreken tot de verbeelding en zijn echt heel leuk. Je spontaan zin om de kinderkamer een metamorfose te geven. We zijn vooral groot fan van de leuke dekbedden zoals de panter en de zebra. En maak het af met een zebra print hoeslaken om het matras, te gek toch?

HEMA Kids Home safari kinderkamer collectie

De Hema kids home safari collectie  heeft veel verschillende items om je kinderkamer mee aan te kleden. Of je nou maar een item neemt of een complete make-over doet. De collectie bestaat uit grappige een spiegel met oortjes, een schattig nachtlampjes, dekbedovertrekken en zelfs ook leuke bad accessoires. Als groot Hema fan zou ik alles wel in huis willen halen. Het mooie kleurgebruik, de leuke prints en illustraties, love it!

Vrolijke safari dekbedden

Favoriet nummer 1 zijn deze vrolijke dekbedden en hoeslakens. De zebra print of panter zijn te leuk! De dekbedden en hoeslakens zijn gemaakt van 100% duurzaam katoen. Dekbedden in safari thema vanaf € 15,- bij Hema.

Bedlampjes & hanglamp

Deze leuke lampjes voor naast je bed in safari thema maken het helemaal af! Vooral het nacht lampje voor naast het kinderbed is ideaal voor kleintjes die het spannend vinden in het donker. Na een half uur gaat het lampje automatisch uit. Hanglampen en nachtlampjes vanaf € 15,- bij Hema.

 

Canvas opbergmand voor de kinderkamer

Al dat speelgoed moet ook ergens in, zoals deze canvas opberg manden. Leuk om de verkleedkleren of knuffels in op te bergen, trek het koord dicht en klaar! Canvas opbergers vanaf € 14,- bij Hema.

Nog meer toffe safari accessoires

Verder zijn er ook nog toffe accessoires in mooie kleuren en met leuke printjes die perfect bij de collectie passen. En om de kamer helemaal af te maken leg je dit grappige zebra kussen op het bed. Accessoires zoals wandhaakje vanaf € 4,- bij Hema.

Laat je inspireren!

Volg ons voor nog meer inspiratie op Instagram, Pinterest en Facebook.

Pin it!