Kinderkamer

Kinderkamer musthave: Tapis Petit vloerkleden

Vloerkleden van Tapis Petit collectie

Het inspirerende merk Tapis Petit heeft een prachtige collectie zachte en handgemaakte vloerkleden voor kinderen. Tapis Petit is een Nederlands merk en heeft als motto om geluk te brengen in de kinderkamers en huiskamers. De vrolijke en stijlvolle producten welke verkocht worden voor een  eerlijke en goede prijs. De vloerkleden van Tapis Petit zijn een echte eye catcher! Welk speelkleed kies jij voor de kinder-, of speelkamer?

Tapis Petit vloerkleden

Geïnspireerd door de laatste trends is er een mooie collectie van prachtige zachte vloerkleden voor kleintjes ontwikkeld, maar ook moeders zijn er gek op! De kleden worden met de hand gemaakt van natuurlijke materialen zoals jute, wol en katoen. De verschillende materialen, originele ontwerpen en natuurlijke tinten vormen samen de basis van de collectie met tapijten. Daarnaast zijn de zachte kleden ook lief voor blote kindervoetjes.

Duurzame productie

Bij de productie van de vloerkleden werken ze alleen samen met gecertificeerde fabrikanten die ook zorg dragen voor mens en milieu. Daarnaast wordt er door de fabrikanten op toegezien dat er geen vorm van kinderarbeid is, dat de arbeiders eerlijke lonen ontvangen en een veilige werkomgeving hebben. Het verven van de garens gebeurt met milieuvriendelijke ingrediënten en kleurstoffen en zijn dus vriendelijk voor het milieu.

Leuke vloerkleden voor de kinderkamer

De collectie van Tapis Petit

De collectie van Tapis Petit is vrolijk en speels. Door het kleurgebruik van aardse en natuurlijke tinten passen de kleden mooi in elk interieur. Het stoere Stegosaurus kleed staat tof op een jongenskamer. Het mooie vloerkleed met de leeuwenkop, die een diameter heeft van 100 cm, is ook een leuke eye-catcher voor op de kinderkamer. En het heerlijk zachte laagpolig roze kleed van een veer die een rustgevend en stijlvol element vormt in de kinderkamer.

De collectie van Tapis Petit is te koop bij:

Bol.com
Ilovespeelgoed
Babypark
Kidzsupplies

Wat is jouw favoriete vloerkleed?

De collectie van Tapis petit kleden

Nog meer inspiratie

Vloerkleden geven de kinderkamer extra stijl en zijn ook nog eens zacht voor de kindervoetjes. Samen met andere elementen zoals babykamer posters of verlichting geven zij de kinderkamer een geheel eigen look. ben je opzoek naar nog meer inspiratie? Neem dan een kijkje op de site voor nog meer leuke en vrolijke kinderkamer inspiratie en musthaves. Je kan ons voor nog meer inspiratie volgen op InstagramPinterest  en Facebook.