Halloween Knutselen leuke ideeƫn voor kinderen.
Knutselen,  Thema

Griezellig eng knutselen voor Halloween

Halloween staat weer voor de deur. Dit feest wat overgewaaid is uit Amerika wordt door de kinderen met open armen ontvangen! En tsja geef ze eens ongelijk je mag je griezelig verkleden en overal aan de deuren aanbellen en vragen om snoep šŸ™‚

Griezelig engĀ knutselen voorĀ Halloween

Er is niks leukers dan je huis omtoveren tot een waar Halloween spookhuis! Maar naast pompoen snijden zijn er nog heel veel leuke Halloween knutsels te bedenken. Wat dacht je van het knutselen van Halloween vleermuis traktaties, of spook lampionnen en mummies. Check hieronder alle leuke en simpele Halloween knutsel ideeƫn voor kinderen.

Pompoen lantaarns van glazen potten

De pompoen lantaarns zijn zo gemaakt alles wat je nodig hebt is een glazen pot, oranje crepe papier en zwart knutsel papier. Kijk hier hoe je deze Halloween lantaarns maakt.

Spook-lampion maken voor Halloween

Spook lampionnen zijn super leuk om mee te nemen tijdens de Halloween optocht of Trick and Treat. En ze zijn simpel om te maken en waarschijnlijk heb je alle knutsel benodigdheden al in huis. Wc-papier, een lege pet fles, wat (ijzer) draad en een lampje zoals een led fietslampje. Kijk hier voor de hele uitleg van deze simpele Halloween spook lampion.

lampion spook halloween.

Gekke pompoen, makkelijke knutsel voor peuters

Pompoenen maken van papieren bordjes zijn een leuke Halloween knutsel voor peuters. Neem wat oranje en zwart papier, een schaar, lijm en een papieren bordje. Laat ze het oranje papier in stukjes knippen en op het bordje plakken. Vervolgens als het hele bordje bedekt is kan je ze boze of vrolijke ogen en mond laten knippen van zwart papier en deze op de pompoen laten plakken. En hun zelf gemaakte pompoen is klaar om op te hangen!

Simpele pompoen knutselen voor halloween

Vleermuis van wc-rol

De vleermuis toilet rollen zijn een leuke up cycle knutsel die je kan gebruiken als Halloween aankleding maar ook kan vullen met snoepjes en gebruiken als trakatie voor Halloween. Wat je nodig hebt is wc-rollen, zwarte verf, zwart knutsel karton en wiebeloogjes. Verf de wc rollen helemaal zwart en buig de uiteindes om zodat ze boven en onder dicht zitten. Knip vleugels uit het karton en plak deze tegen de achterkant. Plak op de andere kant de wiebeloogjes en de Halloween vleermuizen zijn klaar!

Halloween knutsel van wc-rollen

Naast de vleermuizen kan je ook nog meer leuks knutselen voor Halloween met wc-rollen. Zoals mummies, pompoenen of een vampier. Check deze diy voor nog meer inspiratie.

Watten spook knutselen

Het zachte en lieve wattenspook is een echt Halloween peuter knutsel werkje. Dit knutsel werkje bevordert de ontwikkeling van de (fijne) motoriek van kinderen. Met een zak wattenbollen en een stuk karton is dit lieve spook zo gemaakt.

spook voor halloween knutselen

Spinnenweb Halloween knutsel voor peuters

Met een papieren bordje, wat wol en een perforator maak je een leuk spinnenweb. Kijk voor de hele uitleg van de spinnenweb Halloween knutsel op het blog van Thebestideasforkids.