Knutselen

Kerst kleurplaten – De leukste kleurplaten voor Kerstmis!

Ben je opzoek naar een leuke kerst kleurplaat? Zoek niet verder want de leukste en vrolijkste kerst kleurplaten vind je hier. Wil je iets leuks doen met de kinderen om in de kerststemming te komen? Hieronder staan diverse kleurplaten van Kerst doodles tot een vrolijke Kerstboom, voor ieder wat wils dus.

De leukste gratis kleurplaten voor Kerstmis!

Bekijk alle leuke Kerstmis kleurplaten hieronder en print jouw favoriet. Of misschien wel allemaal voor wie niet kan kiezen!

Kleurplaat Fijne Kerstmis

Fijne kerstmis gratis te downloaden leurplaat

Deze vrolijke sneeuwpop en lachende kerstboom kleurplaat download je gratis hier.

Vrolijke sneeuwpop

Sneeuwpop kleurplaat

Deze vrolijk lachende sneeuwpop kleurplaat download je hier.

Zingende kerstboom

Oh, dennenboom… Oh, dennenboom… Wat zijn je takken wonderschoon…. Deze lachende en zingende kerstboom kleurplaat download je gratis hier.

Rudolf het rendier kleurplaat

Kleur Rudolf het rendier met zijn gekke rode neus. De kleurplaat van dit grappige rendier kan je hier gratis downloaden.

Vrolijke kerst kleurplaat

Alle Kerst favorieten op een rij, van de Kerstman tot het dansende rendier. Download de gratis Kerstmis kleurplaat hier.

Kerst doodles kleurplaat

 

De Kerst doodles kunnen ingekleurd worden door groot en klein. Deze kleurplaat is niet alleen voor de kinderen maar is ook leuk voor volwassenen. Download de pdf van deze Christmas Doodle kleurplaat hier.

Kerst pinguïn kleurplaat

Deze schattige Kerst pinguïn tovert een lach op ieders gezicht. Download de pinguïn kleurplaat hier.

Kerstboom kleurplaat

Deze kerstboom kleurplaat is leuk om zelf te versieren met bijvoorbeeld glitters of teken er zelf kerstballen in! Download hier de kleur en versier Kerstboom printable.

Kerst kleurplaten pin-it.

Nog meer leuke Kerst inspiratie!

Hopelijk heb je een mooie kleurplaat gevonden voor deze Kerstmis. Nog een tip. Het fijnst kleuren de viltstiften van Stabilo. Veel kleurplezier! Als je nog meer wilt knutselen kijk dan bij leuke knutsel ideeën voor Kerst met kids. Meer zin om aan de slag te gaan in de keuken met de kinderen? Check dan deze leuke kersthapjes.

Nog geen idee wat je onder de kerstboom gaat leggen dit jaar? Denk eens aan een leuk bordspel of laat je inspireren door dit overzicht met de mooiste prentenboeken voor Kerst! Fijne Kerstvakantie alvast!

Wil je nog meer inspiratie volg me dan op Instagram en Facebook!