Moederdag kaart knutselen met printable
Knutselen

Moederdag kaart maken met vingerafdruk + gratis download!

Moederdag is de dag om je moeder even goed in het zonnetje te zetten. De beste manier om dit te doen is natuurlijk met een zelfgemaakte lieve kaart. Nou is niet iedereen even creatief en is het best lastig om iets moois te maken. Geen nood! Met deze gratis download voor een lief en persoonlijk Moederdagkaartje ben jij gered. Het enige dat je nog nodig hebt is wat verf en een vinger om te stempelen…

Moederdagkaart met vingerafdrukken

Een vingerafdruk is iets unieks en geen een is hetzelfde. Het is dan ook leuk om juist hiermee een knutsel te maken voor Moederdag. Of je nou klein bent of al ouders iedereen kan dit kaartje maken met vingerafdrukken. Lees hieronder hoe je dat gemakkelijk zelf kan doen.

Dit heb je nodig voor de Moederdagkaart met vingerafdruk

Tip: je hebt speciale vinger stempel stempelkussens. Hier shop je het leuke regenboog stempelkussen dat ik gebruikte. Of kijk bij deze mooie set voor vinger stempelen.

Zo maak je de kaart met vingerafdrukken voor Moederdag

  1. Print de kaart uit.
  2. Vouw hem dubbel over de vouwlijn.
  3. Was je handen en pak een nat doekje.
  4. Druk je vinger in het stempelkussen en vervolgens op de plek waar je je afdruk wilt hebben.
  5. Maak je vinger tussentijds goed schoon als je wisselt van kleur.
  6. Herhaal dit tot je kaart helemaal naar wens is gevuld met vingerafdrukken.
  7. Laat de kaart drogen en schrijf een persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de Moederdagkaart.

Maak je moeder blij met deze persoonlijke kaart!

Zo nu je klaar bent met je kaart zit er nog maar een ding op. Wachten tot je je moeder blij kan maken op Moederdag met je zelf gemaakte kaart. Ben je nog niet uit geknutseld? Kijk dan eens bij dit blog bomvol inspiratie vol Moederdag knutsel tips.

Mamalies.nl, bomvol knutsel inspiratie

Regelmatig komt er nieuwe knutsel tips en inspiratie online. Je kan mij voor nog meer inspiratie volgen op InstagramPinterest  en Facebook. Of meld je aan voor de nieuwsbrief voor leuke inspiratie en winacties.