Schoenkado's voor sinterklaas tot 5 euro
Knutselen

Leuke Sinterklaas surprise inspiratie!

De pepernoten liggen in het schap en de stoomboot vaart de haven weer in. Tijd om lootjes te trekken en lekker aan de slag te gaan met de surprises. Pak je schaar, lijm en papier er maar bij en kijk hier voor leuke surprise inspiratie. Succes met knutselen voor Sinterklaas!

Leuke, simpele en originele surprise ideeën voor Sinterklaas

Weet jij al wat je gaat maken of kan je nog wat surprise inspiratie gebruiken? Geen nood ik heb hier leuke en makkelijke ideeën op een rijtje gezet.

Poep Emoji Surprise

De altijd vrolijke poep emoji staat in Japan voor geluk. Wil jij ook iemand gelukkig maken met deze surprise voor Sinterklaas? Kijk dan hier hoe je zelf deze Poep Emoji surprise kan maken van ontbijtkoek.

Maak een poep emoji surprise van ontbijtkoek voor Sinterklaas.

Minecraft TNT surprise

Voor Sinterklaas maakte ik een TNT-surprise in Minecraft-stijl, compleet met blokken en een lontje. Jij kan ook deze surprise maken. Daarvoor heb ik ook een handige printable gemaakt. Kijk hier hoe je deze explosieve surprise van TNT kan maken.

Minecraft TNT surprise voor Sinterklaas

Creeper surprise

Knutsel jij deze Sinterklaas een Minecraft Creeper-surprise in elkaar? In de pixelige groene vriend kan je makkelijk je cadeau kwijt en met handige printable kan iedereen deze creeper maken. Kijk hier hoe jij deze Minecraft Creeper surprise zelf kan maken.

Creeper Minecraft surprise maken voor Sinterklaas

Fortnite Loot Lama, kleurrijke surprise

De kleurrijke en grappige Fortnite Loot Llama is leuk om te maken. Het kost wat tijd maar dan heb je ook wel echt een gave surprise gemaakt. En het cadeau kan je gemakkelijk in de buik van de lama verstoppen. Kijk op onderstaand filmpje hoe je deze surprise maakt.

Sushi surprise

Deze giga grote sushi surprise is speciaal voor de fijnproevers! Hij is wat moeilijker om te maken maar wel super leuk. Kijk hier hoe je deze sushi surprise maakt en check ook de handige printables die het maken van deze sushi nog makkelijker maken.

Sushi surprise voor Sinterklaas geknutseld

Ozosnel als Sinterklaas surprise

Maak Ozosnel als stokpaardje als surprise. Check in dit filmpje hoe je dat doet.

Maak een raket surprise

Deze supe rtoffe raket is ook zo gemaakt. Kijk het filmpje en ga aan de slag.

Welke surprise maak jij voor Sinterklaas?

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze leuke surprise voor Sinterklaas! Check hier een overzicht met alle Sinterklaas surprises.

Naast knutselen voor Sinterklaas zijn er ook veel leuke recepten om te bakken voor Sinterklaas en het heerlijk avondje op 5 december. Heb je wel eens geprobeerd om zelf taai taai poppen te bakken? Super leuk en de kids kunnen ze daarna versieren met snoepgoed. Of wat dacht je van een heerlijke kruidnoten taart? Meer zin in iets hartigs dan zijn deze 3 Sinterklaas hapjes misschien wel wat voor jou.