Maak een poep emoji surprise van ontbijtkoek voor Sinterklaas.
Knutselen

Surprise: maak een grote poep emoji voor Sinterklaas

De lachende drol emoji šŸ’© staat in Japan voor geluk, maar in de westerse wereld voor een hoopje vrolijkheid. Wil jij deze Sinterklaas iemand overspoelen met geluk dan is deze grote poep emoji leuk om te maken als surprise. Voor deze surprise heb je weinig benodigdheden nodig en hij is ook nog eens gemakkelijk om te maken. En met de gratis printable voor de ogen en de mond is het helemaal zo gepiept! Ga jij deze Poep Emoji surprise maken voor Sinterklaas? Lees dan hier hoe je hem maakt.

Wat heb je nodig voor het maken van de Poep Emoji surprise?

 • Heel veel grote pakken met ontbijtkoek (voor deze surprise gebruikte ik 12 pakken ontbijtkoek)
 • De poep emoji surprise printable
 • Grote emmer of mengkom
 • Water
 • Stevig karton als bodemplaat
 • Schaar

De Poep Emoji surprise maken

 1. Knip het karton rond in het formaat van je poep emoji.
 2. Pak de emmer en verkruimel de helft van de ontbijtkoeken. Doe er wat water bij en blijf kneden. Blijf water toevoegen tot je de juiste dikte en structuur hebt bereikt. Vorm hiermee de onderste ring van de poep emoji.
 3. Pak het cadeau in en stop dit in de onderste ring.
 4. Herhaal stap 2 en gebruik de rest van de ontbijtkoek. Vorm hiermee de rest van de lagen in een spiraal vorm tot je als laatste eindigt met het puntje.
 5. Print de ogen en mond uit op wat steviger papier en knip deze uit.
 6. Plaats ze als de ontbijtkoek enigszins gedroogd is op de poep emoji.

Taadaa je giga grote poep emoji is klaar voor pakjes avond! Succes gegarandeerd.

Welke surprise maak jij voor Sinterklaas?

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met deze leuke surprise voor Sinterklaas! Check hier een overzicht met alle Sinterklaas surprises.

Naast knutselen voor Sinterklaas zijn er ook veel leuke recepten om te bakken voor Sinterklaas en het heerlijk avondje op 5 december. Heb je wel eens geprobeerd om zelf taai taai poppen te bakken? Super leuk en de kids kunnen ze daarna versieren met snoepgoed. Of wat dacht je van eenĀ heerlijke kruidnoten taart? Meer zin in iets hartigs dan zijn dezeĀ 3 Sinterklaas hapjesĀ misschien wel wat voor jou.