Samenwerken

Hoi! Ik ben Liselore & mama oftewel, MamaLies. In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig of het nou in de keuken is, aan de (knutsel) tafel of op pad, wij zitten nooit stil! Al deze leuke creatieve activiteiten deel ik op mijn blog. Verder ga ik op zoek naar kindvriendelijke inspiratie op het gebied van knutselen, koken, activiteiten, must haves, interieur & uitjes. Het liefste met een vrolijke knipoog om andere moeders te inspireren.

Samenwerken? Leuk!

Vol passie en met veel liefde bouw ik aan mijn blog MamaLies. Ik geniet ervan om andere ouders te inspireren. Alles wat je op mijn blog leest sta ik zelf 100% achter en past bij mijn actieve en creatieve levensstijl. Heb je een product, speelgoed, uitje of merk dat helemaal bij Mama Lies past? En wil jij via mij jouw doelgroep bereiken? Dat kan! Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We kunnen dan kijken of er een leuke samenwerking mogelijk is.

Product en speelgoed reviews

Een review is een leuke manier om je product te promoten. Bij een review is het natuurlijk wel belangrijk dat we het product ook daadwerkelijk krijgen 🙂 Daar tegenover staat dat ik een eerlijke review schrijf en deze met minimaal 2 eigen foto’s op mijn blog plaats. Ik zal de producten wel altijd eerlijk beoordelen.

Samenwerken op een creatieve manier

Alle printables en grafische uitingen ontwerp ik zelf. Printables zijn een leuke manier om je artikel of product extra in het zonnetje te zetten. Zou je het leuk vinden om een eigen persoonlijke printable met mij te ontwikkelen stuur me dan zeker een berichtje.

Contact

Enthousiast geworden? Stuur me dan een mailtje voor meer info!

Mamalies | BTW-nummer NL864765022B01 | KvK-nummer 88754510

Privacy statement