Spelen

De beste afstand bestuurbare auto voor (kleine) kinderen!

De beste rc auto voor kinderen

Al vele afstand bestuurbare auto’s zijn er voorgegaan, getest en helaas kapot gegaan. Na lang zoeken en heel veel vergelijken vonden we deze rc auto. Op papier leek het een goede keus omdat de snelheid aan te passen is. Zo is de auto ook makkelijker te besturen voor kinderen maar ook leuk voor papa, de auto kan een snelheid van 30 km per uur halen. Hoog tijd om deze te testen dus!

  • Mega-cool fun-rc-truck
  • Elektrisch speelgoed
  • Binnen en buiten speelgoed
  • Leeftijd: 5+
  • Prijs vanaf € 35,95
  • Waar: Amazon of Bol.com

De Carson RC sport Micro X-Warrior, coole auto voor kinderen

Het pakket is heel compleet zelfs de batterijen zijn meegeleverd, fijn dan kan je gelijk aan de slag. In het pakket zitten een auto, afstandsbediening, accu voor de auto, oplader, batterijen voor de afstandsbediening, pylonen en een schans met backflip zijde. De batterijen laden op in 40 minuten en dan kan je van start.

Het is een kleine auto, net iets groter dan je hand, maar heel krachtig als je hem op de snelste stand zet gaat die ook echt hard! Door zijn formaat is hij ook heel geschikt om in huis te gebruiken maar ook zeker buiten kan je veel kanten op. De schans is ook super cool de ene zijde is voor de verre jumps en de hoge kant is voor de backflip jumps. Met de pylonen wordt een parcours uitgezet en de bochten geoefend wat in de lage snelheid prima gaat.

Al snel worden de oude dozen uit elkaar gehaald en worden er nog meer schansen gebouwd. Ook daar raced en vliegt de micro x-warrior zonder problemen overheen. Missie geslaagd, deze rc auto is een blijvertje!

In het kort

+ Goede kwaliteit
+ Batterij laad snel op, in 40 minuten
+ Snelheid instelbaar, handig voor kleine kinderen
+ Extreem snel en wendbaar
+ Inclusief schans met backflip
+ Snelheid tot 30 km per uur
+ Voor binnen en buiten

– Te klein en ligt om door gras te rijden

Dit is echt té gek speelgoed!

Tot nu toe is dit echt de beste afstand bestuurbare auto die we hebben gehad. De grote voordelen zijn dat de bediening makkelijk is. Met de draaiknop afstandsbediening in combinatie met de instelbare snelheid kunnen kinderen vanaf 5 jaar hier ook goed mee rijden en sturen. Ook is de auto door zijn formaat geschikt om in huis mee te spelen en de bijgeleverde schans maakt het plaatje compleet. Ja wij zijn super enthousiast en dit is dan ook de beste rc auto, tot nu toe…

De beste afstandbeastuurbare auto voor jongens


Regelmatig komt er nieuw getest speelgoed online. Of lees de spelletjes en speel tips en inspiratie. Veel speel plezier!