De beste afstandbeastuurbare auto voor jongens
Spelen

De beste afstand bestuurbare auto voor (kleine) kinderen!

Afstand bestuurbare auto’s horen bij je opvoeding of je nou een jongen of meisje bent. Er is toch niks leukers dan met een elektrische auto door de straten te crossen, racen, een schans te bouwen en een parcours uit te zetten om te kijken wie het meest behendig is. Voor elke leeftijd is er wel een geschikte auto op de markt of je nou een peuter, kleuter of puber in huis hebt…

Beste afstand bestuurbare auto’s voor kleuters

Wij hebben alvast de leukste en beste auto’s voor kleuters op een rijtje gezet. Al deze auto’s zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar en hebben een goede kwaliteit.

Beste koop: Nikko Race Buggies

Nikko afstand bestuurbare auto.

Dit is echt een goede koop voor een mooie prijs! Met zijn rubberen banden met noppen en uitgebreid vering pakket is de coole 4WD de perfecte racer voor off-road actie en spannende races. De unieke LED koplampen maken scheuren in het donker mogelijk.  Deze kleine krachtpatser kan alles aan. Snelheid tot 7,5 km en wel 40 meter bereik!

> Nikko Race Buggies voordelig te koop bij Bol.com

Dé Hot Wheels Monster Trucks afstand bestuurbare auto!

Hot wheels bestuurbare auto met afstandsbediening.

 

Scheur en klim door allerlei soorten landschap met de Hot Wheels Monstertrucks HW Onstuitbare Tijgerhaai met afstandsbediening! Dit beest van een monstertruck neemt elk obstakel alsof het niks is! De truck stampt hij over gras, rotsen, wegen en zelfs over Hot Wheels auto’s! De auto kan snelheden halen van 10 km en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

> Dé Hot Wheels Monster Trucks afstand bestuurbare auto!

Mario kart brengt het computer spel tot leven!

Mario kart bestuurbare auto

Breng Mario kart tot leven en maak van je eigen woonkamer een racebaan! Mario haalt wel een snelheid van 9 km per uur en is daardoor ideaal voor kinderen van 4 – 6 jaar om te kunnen besturen.

>> Mario Kart van Carrera koop je bij voordelig bij Bol.com

Land en water stunt auto!

beste koop voor kleuter

Dit is dé beste auto om stunts mee te doen! Voor deze auto is geen hindernis te hoog. Hij rijdt door zand en water en als het even niet lukt FLIP en hij rijdt zo weer verder!

>> Land en water stunt auto shop je bij Bol

Exost RC 360 Cross II Stuntauto, met extra coole features!

Flips maken, 360 graden spinnen en twee kanten op rijden. Dit alles kan de afstand bestuurbare Exost 360 Cross! De auto met rode banden is geschikt voor alle ondergronden. Daarnaast is die makkelijk te besturen met de controller!

> Exost 360 Cross koop je bij Bol.com

Afstandbestuurbare auto van PAW Patrol: The Mighty Movie

Paw patrol auto met chase.

Voor ware Paw Patrol-fans is er nu de op afstand bestuurbare politieauto met Chase! Race samen met Chase en de politie door avontuurlijke missies. Met een druk op de linker knop laat je Chase vooruit schieten met een snelheid van meer dan 6 km/u. Om te stoppen, druk je eenvoudig op de knop aan de rechterkant van de controller. Houd deze ingedrukt om een omgekeerde J-draai uit te voeren en je snel en behendig te verplaatsen naar je volgende reddingsmissie.

> Afstandbestuurbare auto van PAW Patrol: The Mighty Movie

Beste bestuurbare auto voor peuter

Natuurlijk zijn er ook leuke auto’s voor de allerjongste kinderen tot 4 jaar. Merken zoals Carrera, Dicky Toys en Chicco hebben een aantal leuke en ook goed betaalbare modellen speciaal ontwikkeld voor peuters.

Chicco Fiat 500, vanaf 2 jaar!

Beste bestuurbare auto voor peuters

Deze auto is al te besturen voor kinderen vanaf 2 jaar. Wat deze auto extra leuk maakt zijn de koplampen die echt kunnen branden en de vrolijke deuntjes!

>> Chicco Fiat 500 bij Bol.com

Beste auto voor peuters: Lighting McQueen

Beste rc auto voor kind tot 4 jaar

Dit is echt de beste bestuurbare auto voor kleine kinderen en nog goed betaalbaar ook! Vanaf 2 jaar kunnen ze deze auto al gemakkelijk besturen omdat er maar 2 knoppen op zitten. Vooruit is rechtdoor en achteruit draait Lighting McQueen een bocht.

>> Lightning McQueen van Dicky Toys 

Beste afstand bestuurbare auto voor kinderen van 8+

Beste afstandbestuurbare auto voor kinderen vanaf 8 jaar

De Overmax Monster 3.0 grafisch bestuurbare look terreinauto heeft alles wat je van een groot race monster mag verwachten! De Overmax Monster is uitgerust met 4-wiel aandrijving, 2 oplaadbare accu’s voor 40 minuten raceplezier en een maximale snelheid van 45 km/h! De afstandsbediening doet het tot op 100m zo kom je nooit stil te staan!

>> Overmax X-Monster 3.0 Radiografisch bestuurbare auto

Beste afstand bestuurbare auto van 2022 – Speelgoed van het jaar

De Nikko Omni-X was speelgoed van het jaar 2022. Deze afstand bestuurbare auto kan heel veel leuke trucs en is terecht een winnaar. De auto kan spinnen en driften en is extra getest op crashes. Ideaal voor de kids die nog nog wel een botsen 🙂

>> Meer info en bestellen de Nikko Omni-X 

Waar moet je op letten bij de aankoop van een afstand bestuurbare?

Wanneer je een rc auto gaat kopen wil je natuurlijk geen miskoop doen. Let dus goed op de volgende punten wanneer je de auto’s vergelijkt.

Batterijen of accu: zit er een oplaadbare accu bij of gaan er batterijen in? Vergeet ook niet dat de auto’s snel leeg gaan max 20 – 30 minuten dus wanneer er geen batterijen zijn meegeleverd schaf dan oplaadbare batterijen aan.

Snelheid: wat is de maximum snelheid die de auto kan halen? Voor kleine kinderen tot 4 jaar is 5 km per uur vaak al meer dan genoeg anders is het lastig om hem te besturen terwijl de auto’s voor oudere kinderen wel wat harder mogen gaan.

Oplaadtijd accu: vaak staat er wel ergens vermeld hoelang de accu moet opladen voordat de auto weer kan rijden. Let hier op en als dit erg lang is koop er dan een extra accu bij.

Rijtijd: hoelang kan de auto rijden op een volle accu? Fijn om vooraf te weten!

Afstandsbediening: hoe makkelijk is de afstandsbediening en dus de rc auto te bedienen? Let op de hoeveelheid en grootte van de knoppen of joysticks, dit verschilt uiteraard per leeftijd.

De beste afstand bestuurbare auto's voor kinderen

Nog meer inspiratie?

Neem een kijkje verder op de site voor nog meer leuke en handige suggesties op het gebied van speelgoed.

Lees bijvoorbeeld ook:

Je kan ons voor nog meer inspiratie volgen op InstagramPinterest  en Facebook.