Spelen

De leukste bordspellen voor kids – Kado tip!

Leuke spellen voor kinderen en de familie

Bordspellen zijn niet uit de speelgoedkast weg te denken, er is niks leukers dan met elkaar een spelletje spelen! Lekker met elkaar even offline quality time met het gezin. Daarnaast is bewezen dat het ook goed is voor de ontwikkeling van een kind. Zo leren kinderen tijdens het spelen van een bordspel met emoties en tegenslagen om te gaan. Als ze verliezen moeten ze leren om te gaan met teleurstelling, boosheid of verdriet. Iets waar sommige volwassenen ook nog wat moeite mee hebben… Leerzaam voor iedereen dus!

De leukste bordspellen voor kinderen op een rijtje

Van klassiekers als Monopoly Junior en Wie is het? tot een vliegende stuntpiloot, lachen om scheten of muizen vangen. Wij hebben de leukste bordspellen voor kleuters op een rij gezet. Dus lees snel verder en wie weet spelen jullie binnenkort thuis ook een van deze leuke bordspellen!

Nieuw en super leuk bordspel: Crocodile River

Oh nee, je bent beland in een woeste rivier, vol met krokodillen. Wie ontsnapt er als eerste aan de krokodillen en weet veilig de oever te bereiken?! Crocodile River is een super leuk en interactief bordspel wat kinderen zelfstandig kunnen spelen en binnen 5 minuten te leren is. Leuk voor kinderen van 4-10 jaar.

>> Crocodile river koop je hier 

Muizenval, kettingreactie spel!

Muizenval spel

Met Muizenval probeer je een muis van de tegenstander te vangen met de malle muizenmachine. Pret gegarandeerd met dit kettingreactie spel!

>> Muizenval koop je hier 

Klassiek bordspel, Monopoly Junior

Leuke bordspellen voor het gezin monopoly

Met Monopoly Junior leren kinderen op de leukste manier geld verdienen. En deze versie heeft een eenvoudig te bedienen elektronische bankautomaat!

>> Monopoly Junior koop je hier

Stef Stuntpiloot – Actiespel!

Actiespel super leuk

Bescherm jouw kippen tegen Stef Stuntpiloot. Hij stunt, stuitert en duikt maar raak. Stef Stuntpiloot is een actief spel voor jonge kinderen, maar is ook leuk om te spelen met vriendjes van alle leeftijden.

>> Stef Stuntpiloot koop je hier

Poepie Knor – Pas op! Het varken laat een scheet!

te gek spel voor het gezin

Poepie Knor is een grappig bordspel waarbij spelers hun varken moeten redden uit een modderbad. Het grote varken in het midden bepaalt de opdracht. Knort hij, dan mag er een kaart gepakt worden. Laat hij een scheet, dan moet er een kaart ingeleverd worden.

>> Poepie Knor koop je hier

Pick Up Pete – Familiespel

Pick up pete

Pete de wagen gaat rond en rond. Probeer bij dit leuke Pick Up Pete spel als eerste je stoelen op de achterbak van de truck te stapelen. De eerste die de stoelen opstapelt is de winnaar!

>> Pick Up Pete koop je hier

Doolhof, geestig bordspel

Een van de klassieke bordspellen is Doolhof

Doolhof is een geestig spel vol verrassingen. Telkens veranderen de gangen; het lijkt wel of het spookt. De schat lag net nog daar! Wie weet ondanks die betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden?

>> Doolhof koop je hier

Tik Tak Boem; pas op de bom ontploft!

spel voor kinderen

Verzin razendsnel zoveel mogelijk woorden per thema maar wees snel want anders… tik tak… Boem!

>> Tik Tak Boem koop je hier

Dokter Bibber – Spel voor jong en oud!

Ben jij een goede dokter en kun jij de patiënt zonder te bibberen weer beter maken? De speler die als eerste alle voorwerpen uit de patient heeft gevist wint Dokter Bibber.

>> Dokter Bibber koop je hier

La Cucaracha – Pas op voor de kakkerlak!

Grappig spel voor kinderen

Help een kakkerlak in de keuken! Probeer de kakkerlak met het bestek in de val te laten lopen. De echt bewegende Nano Bug Kakkerlak maakt dit spel een echte hit!

>> La Cucaracha koop je hier

Froggit – Kwak kwak hap

Beste bordspel van het jaar nominatie

Dit spel was genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020. Spring de vijver over maar kijk uit voor de vis! Verrassend leuk spel voor twee of meer spelers met meerdere spelniveaus.

>> Froggit koop je hier

Oma’s woeste waslijn – Bordspel van het jaar 2021

Bordspel van het jaar 2021

Doldwaas actiespel voor kinderen! Kan jij oma helpen bij het ophangen van al haar was? Het lijkt makkelijk… alleen is er soms zoveel wind dat de waslijn op hol slaat!

>> Oma’s woeste waslijn koop je hier 

Pim Pam Pet Family

pim pam pet familiespel

Pim Pam Pet Family is een familie vriendelijk gezelschapsspel. Volwassenen en kinderen spelen samen maar maken door de regels beide even veel kans om te winnen!

>> Pim Pam Pet family koop je hier

Buurman en Buurman, het bordspel

Bordspellen van buurman en buurman, ajeto!

In het Buurman & Buurman bordspel ligt een hele stapel klussen op Buurman & Buurman te wachten maar goed dat ze zo handig zijn! Help ze om een klus af te krijgen en dobbel het juiste gereedschap bij elkaar. Klus jij sneller dan je medespelers? Ajeto!

>> Buurman en Buurman bordspel koop je hier

 

Leuke bordspellen en spellen voor kinderen

Wat zijn jullie favoriete bordspellen?

Deze bordspellen zijn altijd leuk om cadeau te geven voor een verjaardag maar doen het ook goed in de zak van Sint of onder de kerstboom! Hebben jullie ook een favoriet bordspel wat altijd gespeeld wordt op een regenachtige zondagmiddag? Lees ook deze tips voor leuke spellen voor volwassenen om te spelen op een avondje met vrienden!