Spelen

Vakantie musthave: het leukste camping speelgoed

Camping speelgoed

Deze speelgoed items en camping musthaves zijn onmisbaar wanneer je deze zomer gaat kamperen. Dit lijstje staat vol met leuk speelgoed en spelletjes voor de kids en voor het hele gezin. Lees snel verder en laat je inspireren.

Het leukste speelgoed voor op de camping (en op vakantie)

Iedereen zijn vakantie eisen en wensen zijn natuurlijk anders, de een ligt heel de dag te dobberen op een luchtbedje waar de ander heel actief is en niet stil kan zitten. Maar een ding is zeker spelletjes en speelgoed zijn onmisbaar tijdens het kamperen en er is voor iedereen wel wat leuks op de markt.

Camping musthave speelgoed tip: Kubb

Leuk speelgoed voor op de camping is het spel Kubb

Echt een leuk tactisch spel. Het vergt ook techniek om de stukken goed te kunnen gooien. Kubb is een leuk spel om met het gezin te doen of om de buren uit te dagen voor een potje.

>> Kubb vanaf € 29,95 en bij Decathlon.

Klitteband vang en werp spel

 

Dit werp en vang spel is makkelijk om met kleine kinderen vanaf 4 jaar te doen. Heel veel zullen ze nog niet vangen en raak gooien maar als je hiermee oefent krijgen ze wel snel dat balgevoel en het gooien en vangen onder de knie.

>> Vanaf € 8,99

Camping bingospel: Download hier de mamalies camping bingo!

Jeu de boules

camping speelgoed

Wie kent het niet? Dit populaire Franse spel is echt een camping spel bij uitstek. Zeker In Frankrijk zal je op elke camping wel een jeu de boules baan vinden. Wie daag jij uit voor een toernooitje?

>> Vanaf € 4,99 

Snorkelmasker

Snorkelen is niet alleen leuk tussen de tropische vissen maar net zo leuk in een zwemmeertje of het zwembad. Wie weet vind je wel een mooie schat op de bodem van het zwembad! En dit snorkel masker is makkelijk en praktisch in gebruik omdat het een bril en pijpje ineen is is het ideaal en handig voor kids om te leren snorkelen.

> Snorkelmasker koop je bij Decathlon

Walkie Talkie

walkie talkie

De walkie talkie is ook altijd een succes op de camping! Struinen over het kampeer terrein terwijl je contact houdt met je vriendjes of politie spelen. Wie speurt als eerste de boef op?! Lees ook mijn review over de walkie talkie die echt super fijn is voor kinderen!

>> Walkie Talkie te koop bij Bol.com of Coolblue

Hoofdlampje

Het is niet echt speelgoed maar niks is zo leuk om ’s avonds in het donker op de camping te lopen met je hoofdlampje op. Of om stiekem nog een boekje te lezen met je hoofd lamp op in je slaapzak.

>> Hoofdlampen vanaf € 7,95 bij Decathlon

Vakantie doe boek + kleurtjes

Bij ons gingen ze vroeger ook altijd mee op reis en nog steeds is een vakantie doe boek niet weg te denken. Kies er een van je favoriete helden zoals Freek Vonk, Barbie of Donald Duck. En neem gelijk deze handige kleurtjes mee van Stabilo die vast zitten met de doppen aan een ring. Zo raak je en de dop en de stiften nooit meer kwijt!

>> Alle vakantie doe boeken op een rijtje

Bingo

Camping bingo spel

Geen camping met entertainment of animatie team? Geen nood het is net zo leuk of zelfs nog leuker om de bingo avond zelf te organiseren! Neem een pakje bingo kaarten mee en een bingo ballen molen of gebruik een app/website om ballen virtueel te trekken. Zet een prijzentafel neer met wat grappig items en de pret kan beginnen.

>> Bingo molen vanaf € 12,95

Opblaasbaar zwembadje

Opblaasbaar zwembadje is leuk voor op de camping

Heb je kleine kinderen dan is het leuk om voor je tent een eigen klein zwembadje op te zetten. Zo kunnen ze zich vermaken en lekker poedelen voor je tent en kan jij op jouw beurt relaxen en makkelijk een oogje in het zeil houden.

Opblaas Speelgoed en waterspeelgoed is natuurlijk onmisbaar in de zomer, en op de camping, ik zette eerder al het leukste zomer en water buitenspeelgoed op een rijtje!

Old school leuk camping speelgoed: Badminton

Leuk speelgoed voor op de camping is natuurlijk badminton

Onmisbaar natuurlijk want zeg je kamperen dan denkt iedereen toch gelijk aan badminton. Badminton kan je al spelen vanaf 5-6 jaar oud maar dan is het wel aan te raden om een junior set te nemen deze rackets zijn korter en zo is het een stuk makkelijker om het te leren. Ook leuk om 2 sets mee te nemen zodat je met de hele familie tegelijk een potje badminton kan spelen. En wil je echt uitpakken dan kan je een opvouwbaar badminton net meenemen voor de fanatiekelingen en pro’s onder ons.

>> Vanaf € 7,99 bij Decathlon

Sup of paddleboard

sup board voor op vakantie

Suppen of paddleboarden is helemaal hot. Het is leuk voor jong en oud, suppen kan je overal doen, op een meer, rivier of in de zee. Een sup is opblaasbaar en kan je dus gewoon in de auto meenemen op vakantie. Er zijn zelfs rugzakken om je sup makkelijk mee te kunnen nemen. Het is leuk voor kinderen en de ouders. Ook in je eigen buurt kan je suppen zoals door de grachten van en stad of de vlieten bij je huis.

> Vanaf € 199 met draagtas

Nieuw: Fins kegelspel nieuwe hit voor op de camping

Nieuw spel voor op de camping

Leer mikken en beter hoofdrekenen met dit kegel spel. Je kan het makkelijk overal mee naartoe nemen en het is een ideaal spel voor groot en klein. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

>> Dit leuke spel koop je hier

Inspiratie

Wat is jouw favoriete buiten speelgoed voor op de camping? En ga je nog op reis download dan gelijk gratis dit leuke autospelletjes doe boek voor je kinderen voor onderweg.