Dino Ranch review van mamalies.
Spelen

Review: Dino Ranch: Ride to the Rescue, game voor Nintendo Switch

Ben je klaar voor een avontuur in de prehistorie? Dino Ranch – Ride to the Rescue belooft een spannende reis door de tijd, speciaal voor jonge dinofans. Dino Ranch the game “Ride to the Rescue,” is gebaseerd op de populaire animatieserie! Thuis werd de game door de jongens goed ontvangen en direct werd de Nintendo Switch erbij gepakt om het spel grondig te testen. Lees hier wat wij ervan vonden.

  • Leuke game voor kleine dino-fans
  • Geschikt voor de Nintendo Switch
  • Voor jongens en meiden
  • Leeftijd: 4+
  • Prijs € 39,99
  • Waar: Bol.com Dino Ranch: Ride to the Rescue

Getest; Dino Ranch – Ride to the Rescue

De eerste indruk is goed. Wat meteen opvalt, is de vrolijke en speelse grafische stijl van het spel. Dit speelse spel lijkt zeker geschikt voor jonge kinderen. Voor oudere kinderen is het wellicht iets te kinderachtig. Het spel heeft ook educatieve elementen erin verwerkt, waardoor het zowel leuk als leerzaam is voor jonge spelers. De Dino’s ogen leuk en de personages nemen je mee door het spel en de werelden.

Hoe gaat het spel?

Dino Ranch – Ride to the Rescue neemt je mee naar een vrolijke wereld vol met dinosauriërs en spannende avonturen. In het spel ben je één van de hoofdpersonages Jon, Min, of Miquel, die op de Dino Ranch wonen. Het spel draait om het opsporen en terughalen van de gestolen eieren. Help Jon. Min en Miquel om de gestolen eieren te zoeken en terug te brengen naar de Ranch.

In het spel speel je mini-games, ga je op missies en beleef je dino-tastische avonturen. Broedt nieuwe dinosauruseieren uit, verzorgd de Dinomites op de ranch, ga op zoek naar de verloren eieren en ontwikkel je lasso vaardigheden.

Kijk hier de trailer van Dino Ranch om een goed beeld te krijgen van de game.

De conclusie; Dino Ranch – Ride to the Rescue

Nu komt de hamvraag: is Dino Ranch – Ride to the Rescue leuk? Op basis van onze ervaring kan ik volmondig zeggen: ja! Het spel is vermakelijk en leerzaam. Zoals ik al dacht is het voor oudere kinderen te eenvoudig maar voor jonge kinderen is het echt een leuk spel. Met kleurrijke omgevingen, vrolijke personages en een spannende missies is het spel ideaal voor kinderen die net beginnen met gamen. Het is echt een gezinsvriendelijke game.

Dus, of je nu een jonge gamer bent die op zoek is naar een nieuw avontuur of een ouder die op zoek is naar een geschikt spel voor het gezin, Dino Ranch – Ride to the Rescue is zeker het overwegen waard. Duik in de wereld van dinosauriërs en beleef een dino-tastisch avontuur met Jon, Min, en Miquel!

Lijkt dit je een leuk spel? Hier kan je het spel Dino Ranch: Ride to the Rescue kopen.