Zandkunst van Djeco review
Spelen

Review: Djeco gekleurd zand – Knutselen met zand en glitters!

Djeco gekleurd zand is een knutsel set waarmee de kinderen zelf een zand schilderij maken. Djeco wordt vormgegeven door kunstenaars en dat kan je zien aan de bijzondere illustraties. Ook deze zandschilderijen zijn weer prachtig! De knutsel sets zorgen voor urenlang speelplezier en het resultaat is oogverblindend! Ja wij zijn fan van Djeco en hun prachtige illustraties!

    • Knutselen met zand en glitters!
    • Leuk voor jongens en meisjes
    • Leeftijd: 5+ samen doen, vanaf 6+ zelf maken
    • Prijs vanaf € 15,95
    • Waar: bij Bol.com

Gekleurd zand van Djeco

Maak een origineel zandschilderij met deze knutsel set. Vakje na vakje wordt het oppervlak gevuld met de juiste kleur zand. In de doos vind je 4 schilderijkaarten (afhankelijk van de set die je hebt), zand in verschillende kleuren, glitters, een krabbertje en een instructieboekje met duidelijke plaatjes.

Volg de instructies en volgorde van het instructieboekje en pulk voorzichtig met het krabbertje de genummerde vakjes weg. Wanneer je de beschermende folie van een kleurt hebt weggehaald, vul je de open plakkende vakjes met het gekleurde zand door de plaat terug te leggen in de doos. Giet het zand eroverheen met het bijbehorende nummer en wrijf het over de plakkende vakjes totdat ze allemaal bedekt zijn met zand. Giet het zand door het handige gaatje in de doos terug in het bakje. Herhaal dit tot alle vakjes gevuld zijn en het zand schilderij is klaar!

Er zijn verschillende varianten van de Djeco zandkunst. Wij hadden de Paradijsvogels en de Regenboog van vissen. Kijk voor alle varianten hier.

Onze mening over de zand kunst pakketten van Djeco

We hebben er leuk mee gespeeld en dit zijn de voordelen en nadelen:

+ Lang speelplezier
+ Veel varianten
+ Eindresultaat is ook echt mooi genoeg om aan de muur te hangen!
+ Mooie vormgeving
+ Goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid!

Soms lastig om de kleine plakkers met het stokje weg te pulken.
Je moet stofzuigen nadat hier mee gespeeld is, zeker wanneer je de set hebt met glitters.

Het eind oordeel, knutselen met zand is leuk!

Deze knutsel sets zijn erg leuk om te maken en ook leuk om cadeau te geven. Per schilderij zijn de kinderen er toch zeker wel een uur zoet mee. Een nadeel is alleen dat het wel wat rommel geeft en het zand en zeker ook de glitters overal op en aan gaan zitten. Maar desondanks zou ik deze zand knutsel sets wel aanraden, de kinderen hebben echt veel plezier gehad in het maken van de zand schilderijen. De schilderijen zijn echt mooi en kunnen nog lang aan de muur pronken en zijn hun geld dan ook meer dan waard.

Zandkunst van Djeco nummers weg pulken
Zandkunst van Djeco halverwege het knutselen.
Zandkunst van Djeco review
Zandkunst van Djeco review het eindresultaat

Voor meer reviews en speelgoed tips kun je hier terecht. Wil je nog meer inspiratie volg me dan op Instagram en Facebook. Dank je wel!