Betaalbare Surfskate van Decathlon review.
Spelen

Review: SurfSkate van Decathlon, de nieuwe hit!

Na een surfskate getest te hebben op het surfkamp wist mijn oudste zoon wat hij wilde hebben voor zijn verjaardag, een surfskate board! Dit was toch wel een stuk leuker dan zijn longboard en hij had het al aardig onder de knie. Nu nog op zoek naar een betaalbare surfskate want die in de surfshop is iets boven budget.

  • Skateboard en surfen in één!
  • Super leuk voor skaters
  • Leeftijd: 10+
  • Prijs vanaf € 109,99
  • Waar: Decathlon

Wat is nu eigenlijk een SurfSkate?

Een SurfSkate is een uniek soort skateboard die is ontworpen om bewegingen te creëren die lijken op surfen. Het board heeft twee wielen met een carver-achtige constructie, waardoor deze soepel kan draaien en golvende bochten kan maken. Zo heb je het gevoel alsof je op de golven aan het surfen bent.

Lees ook: review van Oxelo freestylestep van Decathlon

Betaalbare Surfskate van de Decathlon, de Oxelo Carve 540

Na wat zoeken en rondklikken op het internet kwam ik uit bij de surfskate van de Decathlon en na wat onderzoek leek dit een goede optie te zijn. De prijs was goed, de reviews en hij zag er ook nog eens leuk uit. Na het bekijken van een Youtube filmpje met de surfskate test waren we om op naar de Decathlon om de Surfskate in het echt te testen. En ja het gevoel wordt bevestigd wanneer mijn zoon door de gangen van de Decathlon “surft” met een big smile op zijn gezicht. Ja deze gaat mee naar huis om door de straten te cruisen. Na een hele zomer gesurft te hebben is het wel bewezen dat dit een budget vriendelijke SurfSkate is die tegen een stootje kan en perfect is voor kinderen om kennis te maken met het surfskaten.

Shop hier de Oxelo 540 Surfskate van Decathlon

Tip, bestel gelijk de juiste bescherming mee zoals een helm en knie en ellenboog beschermers. Want zeker in het begin is het nog best lastig en een ongeluk zit in een klein hoekje. Dus zorg dat je kind goed beschermd is wanneer hij op zijn surfskate stapt om te cruisen.

>> Bescherming bestellen bij Decathlon

>> Bescherming bestellen bij Bol.com

In het kort: De Oxelo 540 surfskate

+ Goede kwaliteit
+ Zeer wendbaar en flexibel
+ Leuk ontwerp
+ Goed board met veel grip
+ Geschikt voor beginners
+ Goede prijs kwaliteit verhouding
– Niet voor gevorderde surfer(skater)s

Nog meer leuks!

Regelmatig komt er nieuw getest speelgoed en reviews online. Of lees de spelletjes en speel tips en inspiratie. Veel speel plezier! Je kan ons voor nog meer inspiratie volgen op InstagramPinterest  en Facebook.