Review van de mini spade schep die onverwoestbaar is.
Spelen

Review: Een top schep die niet kapot gaat

Door de jaren heen zijn er al heel wat scheppen versleten in de zandbak en op het strand. Alles hebben we geprobeerd maar wanneer het aankwam op het bouwen van een groot zandkasteel ging de schep in korte tijd toch altijd weer kapot. Toen de jongens nog jonger waren kochten we vooral kunststof scheppen maar na verloop van tijd braken deze of knakten deze toch. Toen ze groot genoeg waren voor een ijzeren schep zijn we snel overgestapt. Maar helaas ook deze scheppen bogen of braken. Het werd dus hoog tijd om eens een goed onderzoek te doen en op zoek te gaan naar een schep die opgewassen is tegen het bouwen van wel 10.000 zandkastelen…

De onverwoestbare schep

Na lang zoeken op het internet is dé schep gevonden. Dit lijkt een “gewone” schep maar dan in kleiner formaat. Het is de Silverline mini spade met ronde kop en houten schacht. De omschrijving luidt “Lichtgewichte spade met geperste stalen kop, houten schacht en D-vormig handvat. Draadgrip voor extra krachtuitoefening.” Dat klinkt als een schep die niet snel kapot gaat! Snel bestellen dus voordat het strandseizoen begint.

Review onverwoestbare schep de mini spade.

Gestest: Silverline mini spade

Wanneer de schep er is en we deze uitpakken voelt het al gelijk als een echte kwalitatieve schep. Hij is zwaar en robuust en de gepoedercoaten kop lijkt ook onverwoestbaar. De schep is wel wat zwaar het is dan ook officieel geen kinderschep dus ook niet geschikt voor kleine kinderen. Maar grotere kids en vaders kunnen hier prima mee overweg.

Op naar het strand voor de echte test. De test is natuurlijk alleen geslaagd wanneer er een groots zandkasteel mee gebouwd is of een hele diepe kuil mee gegraven is.

Op het strand blijkt al snel dat dit een top schep is. De schep heeft de perfecte lengte voor de kids (8 en 10 jaar oud) en hij schept geweldig (aldus de jongens). Het enige nadeel is het gewicht je moet wel je spierballen inzetten om een flinke kuil te graven. En nu na een zomer geschept te hebben is het wel duidelijk deze schep is onverwoestbaar en echt een aanrader! Dus op naar de volgende zomer en het bouwen van nog 100 zandkastelen.

>> Hier kan je de onverwoestbare Silverline Mini Spade kopen