Spelen

Maak een 6 meter lange snelweg met deze puzzel

Dit is echt een leuke vloerpuzzel en mijn zoon van 5 heeft er eindeloos veel plezier van gehad. Hij kreeg de snelwegpuzzel voor zijn 3e verjaardag en er zijn alle vele uren mee gespeeld. Hij kan zelf kiezen hoe hij de baan in elkaar zet wordt het een snelweg of een spoorweg, alles kan. De kinderen waren er lang zoet mee en de puzzel is altijd favoriet bij de vriendjes.

  • Puzzel en autoweg in één
  • Binnen speelgoed
  • Leeftijd: 3+
  • Prijs vanaf € 12,99
  • Waar: Bol.com

Snelwegpuzzel van wel 6 meter!

Met deze snelwegpuzzel maak je in een handomdraai een geweldig parcours voor al je speelgoed auto’s! De puzzel is wel 6 meter lang en bestaat uit 23 kartonnen puzzelstukken, waarmee een snelweg gemaakt kan worden. Draai de puzzelstukjes om en je hebt een spoorweg. Dit is leuk en veelzijdig speelgoed die de verbeeldingswereld van de kinderen stimuleert.

In het kort

+ Goede kwaliteit karton
+ Gaat niet kapot (2 jaar getest :))
+ Veelzijdig speelgoed
+ Leuk voor jongens maar zeker ook voor meisjes

Leuk speelgoed voor peuters en kleuters

De snelweg puzzel is leuk speelgoed voor peuters en kleuters. Door de goede prijs is het ook een leuk cadeau om te krijgen of om te geven voor een verjaardag.


Regelmatig komt er nieuw getest speelgoed online. Of lees de spelletjes en speel tips en inspiratie. Veel speel plezier!