Spelen

Knallend speelgoed voor astronautjes: de Air Rocket

raket speelgoed voor kinderen

Al het speelgoed dat vliegt is een succes bij ons thuis. Als het maar hard gaat en ver dan kan de lol niet op! Vaak dienen de lampen als doel, gelukkig kunnen die wel tegen een stootje. Maar ook buiten is niks veilig. Er wordt dan ook regelmatig een bezem bij gehaald om de vliegtuigen en raketten uit de boom te halen… Zo ook de Air Rocket, een speelgoed raket, die we hebben getest.

  • Actie speelgoed
  • Leuk voor jongens en meisjes
  • Speelgoed voor binnen en buiten
  • Leeftijd: 5+
  • Prijs € 9,14
  • Waar: Conrad.nl

Air rocket

In het pakket zitten 3 raketten en een lanceer mechanisme. De raketten worden door middel van luchtdruk afgevuurd. Je zet het lanceer mechanisme in 1 minuut in elkaar en dan ben je klaar voor de lancering.

Om de raket te lanceren schuif je de raket zo ver mogelijk over de pijp en stel je deze af in de juiste richting. Geef een krachtige trap op de blaasbalg en go de raket schiet weg. De raketten kunnen wel 20 meter ver vliegen. Het is niet na gemeten maar we schatten dat ze dit ook echt halen.

Houden de kinderen thuis ook zo van dingen schieten en afvuren? Dan kan je ook zelf een blaaspijp maken.

In het kort

+ Goede kwaliteit
+ Makkelijk op te zetten
+ Makkelijk in gebruik
+ Eindeloos speelplezier
+ Voor binnen en buiten

– Nog geen kunnen ontdekken

Het eind oordeel

Dit speelgoed is goed gekeurd door jong en oud! Er zitten 3 raketten bij zodat je niet telkens heen en weer hoeft te lopen. Daarnaast zijn ze stevig en gaan ze niet kapot, tot nu toe nog niet tenminste.

3…2…1… Launch

En wanneer de raket klaar is voor de lancering…


Nog meer leuk speelgoed dat wij getest hebben en een eigen raket knutselen kan natuurlijk ook.