Spelen

Walkie talkie, de beste voor kinderen!

Walkie Talkie de beste voor kinderen

De Walkie Talkie stond al lang op het verlanglijstje van de jongens. Het is leuk veelzijdig “speelgoed”. De kinderen kunnen er binnen en buiten mee spelen, op pad gaan en vele rollenspellen mee spelen. Ga op pad als een ranger, speel politie en boef of doe een potje jachtseizoen. Na veel vergelijken en lezen van reviews is de keus gevallen op de “gewone” Walkie Talkie van Alecto. Waarom de keus viel op een gewone en geen speciale kindervariant lees je in mijn review!

  • Avontuurlijk speelgoed
  • Leuk voor jongens en meisjes
  • Binnen en buiten speelgoed
  • Leeftijd: 4+
  • Alecto FR-175 – met batterijen en oplaadstation – Bol.com of Coolblue

Walkie Talkie van Alecto, de beste voor kinderen

De Walkie Talkie is compleet geleverd met oplaadbare batterijen (dit is een optie je kan ook zelf oplaadbare batterijen kopen) en een oplaadstation zodat je de Walkie Talkie’s gewoon in het stopcontact kan opladen en als de kinderen klaar zijn met spelen weer gemakkelijk in het oplaadstation weggezet kunnen worden, fijn dan kan je gelijk aan de slag!

Een groot voordeel is dat de Walkie Talkie tot 7 km bereik heeft! Dit is natuurlijk wel erg ver maar dit betekend wel dat de Walkie Talkie een heel erg krachtig signaal heeft. Er is geen ruis en altijd goed bereik, ook op de kortere afstanden. Super helder geluid is natuurlijk wel een van de belangrijkste kenmerken. Dit is waarin de “speelgoed” Paw Patrol en Brandweerman Sam versies faalde en er is gekozen om een “gewone” te kopen.

De Walkie Talkie stel je gemakkelijk in je zet ze beide op hetzelfde kanaal en ze hebben contact. Daarnaast zitten er alleen de hoognodige knoppen op zoals harder zachter, een oproep signaal en ene aan/uit knop. Wanneer je de paraat knop aan de zijkant ingedrukt houdt kan je praten met de ander en als je de knop los laat krijgt de ander automatisch een piep signaal te horen waardoor ze weten dat je klaar bent met je bericht.

De Walkie Talkie in het kort

+ Geen ruis op de lijn
+ Opladen met snoertje in stopcontact
+ Weinig knoppen en makkelijk in het gebruik (vanaf 4 jaar)
+ Bereik van 7 km
+ Voor binnen en buiten
+ Met riemclip dus handig te bevestigen aan de broekrand
+ Batterij gaat minstens 30 uur mee in stand-by stand*
– Opladen duurt lang, ongeveer 2 à 3 uur

*Dit hangt natuurlijk wel af van de kwaliteit van de oplaadbare batterijen die je erin doet

Leuke walkie talkie voor de kinderen

Deze Walkie Talkie is een hit!

De kinderen zijn heel blij en ook vriendjes spelen er veel mee. De spellen die ze spelen zijn heel gevarieerd een speurtocht buiten, boef en politie of verstoppetje binnen met hints. Maar met de Walkie Talkie zijn ze ook bereikbaar als ze op pad gaan zodat wij ze kunnen oproepen om te komen eten, super handig en leuk dus! Daarnaast is het ook leuk speelgoed voor op de camping.

De speciale kinder Walkie Talkie van Alecto

Onlangs is er een nieuwe versie uitgekomen welke minder ver bereik heeft, ca 3 km bereik, maar wel meer geschikt is gemaakt voor kinderen. Deze hebben we niet getest maar op basis van de vele positieve reviews zou dit ook zeker een goede optie zijn voor een zachter prijsje. En deze in camouflage print is natuurlijk super stoer en geschikt voor alle stoere avonturen voor de kids!

>> Meer info: Walkie Talkie in camouflage print

Alecto kinder Walkie Talkie

 

Leuk cadeau voor avontuurlijke kinderen!

Mijn kids en al hun vriendjes zijn enthousiast de Walkie Talkie is echt een leuk stuk speelgoed waar ze alle kanten mee op kunnen. Deze kan zeker op de verlanglijst voor de volgende verjaardag! Zijn jou kinderen ook van die avonturiers kijk dan ook eens bij speelgoed voor kleine onderzoekers en avonturiers voor wat inspiratie!

Pin om later te bekijken.

Regelmatig komt er nieuw getest speelgoed online. Of lees de spelletjes en speel tips en inspiratie. Veel speel plezier!