Invulboekje juf en meester cadeau.
Knutselen,  Thema

Afscheid juf of meester? Toffe afscheidscadeautjes en bedankjes

Het einde van het schooljaar is al in zicht en dan is het weer hoog tijd voor een leuk afscheidscadeautje voor de juf of meester. De leukste zelf maak en persoonlijke afscheidscadeautjes voor meesters en juffen vind je hier. Of je nou iets zoekt om zelf te maken of om zo te kunnen geven. Inspiratie genoeg! Check snel de leuke originele en persoonlijke cadeau ideeën hieronder!

Juffen en meester bedankjes en afscheidscadeautjes!

De tofste cadeaus voor juf of meester, van diy tot koop het zelf cadeaus 🙂

Zaden bedankjes voor de juf, een bloeiend cadeautje!

Geef een zaden bedankje aan de juf! De zaden staan symbool voor de groei dat het kind meemaakt op school. Bedankjes bij Tuindreef zijn al vanaf €1,99 te koop als DIY pakket. Geen zin in knutselen? Inpakken kan voor een kleine meerprijs! Kijk hier voor meer zaden bedankjes speciaal voor de juf.

Maak zelf papieren bloemen voor de juf of meester

Maak voor elke juf of meester een mooie bloem. Hang er een lief kaartje en je bent verzekerd van een top bedankje voor de liefste juf of meester. Lees snel hoe je deze bloemen van crêpepapier maakt.

diy papieren bloemen van crêpepapier maken

Vriendenboekje van de klas, bedankt juf en meester

Dit vriendenboek is er om in te vullen met de hele klas. Zo zal de juf of meester jullie nooit meer vergeten. Er is ook een boekje voor de stoere meester! Vriendenboekje juf en meester van Miekinvorm koop je hier.

Leuke onderwijsstempels voor in de klas

Super leuke stempels van Studio Liefhebberen. Naast persoonlijke stempels kan je ook deze leuke stempels cadeau geven aan de juf of meester. Leuke onderwijsstempels prijs va € 4,95 je koopt ze hier.

Papieren bloemen van origami als bedankje

Leuk om elk kind in de klas een bloem te laten maken en ze dan samen als een bos te geven aan de juf als bedankje. Hoe je deze bloemen maakt is helemaal niet moeilijk de stap voor stap handleiding vind je hier.

Papieren bloemen vouwen en knutselen diy stap voor stap

 

Je bent goud waard juf!

Omdat de juf of meester goud waard is. Geef dit leuke pakketje met goudsbloemen om zelf te laten groeien. Prijs: € 6,95 je koopt ze hier.

Cadeautje voor de juf of meester als afscheidscadeautje.

Lekker smullen maar!

Gezellig en lekker pakketje met een chocoladereep en thee en nog meer leuks voor je juf. Dit leuke pakketje shop je hier.

Snoeppakket voor de juf of meester.

Invulboekje van de leukste klas voor de leukste juf/meester, bedankt!

Dit grappige invul boekje is het leukste en persoonlijkste cadeau wat je de leukste juf/meester kan geven. Laat elke leerling een pagina invullen en verras je juf/meester met dit leuke boekje. Prijs € 9,95 en je koop het boekje hier.

Invulboekje juf en meester cadeau.

Leuke GRATIS printable voor de juf of meester!

En wil je zelf iets leuks maken? Download dan hier de printable voor het afscheid van de juf of meester.

afscheid juf en meester juffendag einde schoojaar

 

Lief boekje voor de juf!

Dit lieve boekje van Eric Carle is een echt leuk geschenk voor de juf. Het boekje kan je hier kopen.

Dank je juf boekje.

Zoedt invulboekje – Dag lieve juf/meester

Neem afscheid en bedank de meester of juf met dit afscheidsboek. Dit afscheidsboekje is een soort vriendenboekje, maar dan speciaal voor de kinderen om in te vullen voor de juf of meester. Je koopt het boekje hier.

Zoet invulboekje voor de juf of meester als cadeautje.