Knutselen,  Thema

Afscheid juf of meester? Toffe afscheidscadeautjes en bedankjes

Juffen en meester bedankt boekje

Het einde van het schooljaar is al in zicht en dan is het weer hoog tijd voor een leuk afscheidscadeautje voor de juf of meester. De leukste zelf maak en persoonlijke afscheidscadeautjes voor meesters en juffen vind je hier. Of je nou iets zoekt om zelf te maken of om zo te kunnen geven. Inspiratie genoeg! Check snel de leuke originele en persoonlijke cadeau ideeën hieronder!

Juffen en meester bedankjes en afscheidscadeautjes!

De tofste cadeaus voor juf of meester, van diy tot koop het zelf cadeaus 🙂

Zaden bedankjes voor de juf, een bloeiend cadeautje!

Geef een zaden bedankje aan de juf! De zaden staan symbool voor de groei dat het kind meemaakt op school. Bedankjes bij Tuindreef zijn al vanaf €1,99 te koop als DIY pakket. Geen zin in knutselen? Inpakken kan voor een kleine meerprijs! Kijk hier voor meer zaden bedankjes speciaal voor de juf.

Maak zelf papieren bloemen voor de juf of meester

diy papieren bloemen van crêpepapier maken

Maak voor elke juf of meester een mooie bloem. Hang er een lief kaartje en je bent verzekerd van een top bedankje voor de liefste juf of meester. Lees snel hoe je deze bloemen van crêpepapier maakt.

Jar met droogbloemen voor op het bureau

Droogbloemen voor juffen bedankje

Een mooie pot met droogbloemen kan zo op haar bureau. Fijn is dat deze pot zeker het hele schooljaar mooi blijft! Droogbloem creaties prijs va € 11,95 koop je hier.

Vriendenboekje van de klas, bedankt juf en meester

Vriendenboekje van de klas

Dit vriendenboek is er om in te vullen met de hele klas. Zo zal de juf of meester jullie nooit meer vergeten. Er is ook een boekje voor de stoere meester! Vriendenboekje bedankt juf en meester prijs € 15,95 koop je hier.

Leuke onderwijsstempels voor in de klas

Super leuke stempels van Studio Liefhebberen. Naast persoonlijke stempels kan je ook deze leuke stempels cadeau geven aan de juf of meester. Leuke onderwijsstempels prijs va € 4,95 je koopt ze hier.

Kant en klare toffe cadeau tas voor de juf

Bedankt juf cadeau tas

Geef samen met de kinderen uit de klas dit cadeau pakket speciaal voor de juf. De leuke juffentas is gevuld met een notitieblok A6, een pen, een kaartje voor de juf en een sleutelhanger. En de cadeautjes zijn allemaal mooi ingepakt! De kado tas voor Juf , prijs € 27,95 (inclusief verzending) koop je hier.

Papieren bloemen van origami als bedankje

Papieren bloemen vouwen en knutselen diy stap voor stap

Leuk om elk kind in de klas een bloem te laten maken en ze dan samen als een bos te geven aan de juf als bedankje. Hoe je deze bloemen maakt is helemaal niet moeilijk de stap voor stap handleiding vind je hier.

Je bent goud waard juf!

juffen bedankje afscheid einde jaar bloembollen

Omdat de juf of meester goud waard is. Geef dit leuke pakketje met goudsbloemen om zelf te laten groeien. Prijs: € 6,95 je koop ze hier.

Invulboekje van de leukste klas voor de leukste juf/meester, bedankt!

invulboek jus en meester

Dit grappige invul boekje is het leukste en persoonlijkste cadeau wat je de leukste juf/meester kan geven. Laat elke leerling een pagina invullen en verras je juf/meester met dit leuke boekje. Prijs € 8,95 en je koop het boekje hier.

Leuke GRATIS printable voor de juf of meester!

 

afscheid juf en meester juffendag einde schoojaar

 

En wil je zelf iets leuks maken? Download dan hier de printable voor het afscheid van de juf of meester.