afscheid juf en meester juffendag einde schoojaar
Thema

Bedankt juf, Bedankt meester – Toffe & Gratis printable

Het eind van het schooljaar betekend ook meestal afscheid nemen van de juf en meester. Dan wil je natuurlijk wel in stijl afscheid nemen van je lieve juf of stoere meester. Dat hoeft niet altijd met een echt cadeau een persoonlijke boodschap is net zo leuk of misschien zelfs nog leuker! En daar heb ik nou net iets leuks voor ontworpen…

Bedankt Juf, Bedankt Meester GRATIS printable

Met deze printable kan je kind zijn of haar eigen vriendenboekjespagina voor de meester of juf invullen. Vul het samen in als je kindje nog niet kan schrijven en laat hem zelf een mooie tekening maken. Op dit vrolijke invulblad kan je samen met je kind leuke weetjes en herinneringen invullen van het schooljaar en de juf of meester.

Tip: maak met de hele klas een vriendenboekje. Laat alle kinderen hun eigen pagina invullen en versieren en doe de bladen samen in een mooie map.

Lees ook: De leukste cadeaus voor de juf of meester van diy tot cadeaus om met de hele klas te geven!

Download het vriendenboekje voor de juf of meester

Download hier de vriendenboekje pagina’s. Eén voor de juf en één voor de meester:

 

 

Inspiratie persoonlijke cadeaus voor de juf of meester

Naast deze printable is er nog meer leuks te bedenken om te maken voor de juf of meester. Wat dacht je van vrolijke origami bloemen of deze mooie bloemen van crêpepapier. Laat elk kind in de klas er een maken en je hebt een tof boeket om aan de juf te geven.

Wil je nog meer leuke inspiratie kijk dan eens bij de printables en spelletjes.