De leukste cadeaus voor Vaderdag van mamalies.
Thema

Vaderdag cadeaus – De leukste cadeaus voor papa’s

Ben je in een iets minder creatieve bui, maar wil je je vader (of man) toch iets leukers geven dan een stropdas of sokken? Neem check dan onderstaande tips voor leuke en originele Vaderdag cadeaus.

Leuke, originele en unieke Vaderdag cadeaus!

Elk jaar is het weer moeilijk, wat geef je de liefste vader van de hele wereld nou voor Vaderdag. Geen paniek! Hier vind je de ultieme lijst met leuke, originele en unieke Vaderdag cadeaus.

Een boom voor een boom van een vader!

De leukste cadeaus voor Vaderdag van mamalies.

Niks is leuker dan je eigen boom groot brengen. De Sequoia giganteum is de allergrootste boom ter wereld en staat voor kracht, moed en vastberadenheid. Doet dat je aan iemand denken? Succes gegarandeerd! Deze kleine maar grote boom past door de brievenbus en kan je hier kopen en het kost €12,99.

Lieve papa, een knutsel-vrienden-boekje

vaderdag vriendenboekje.

Wel een zelfgemaakt cadeau geven maar niet zo creatief dan is dit een leuk cadeau. Schrijf dit boekje vol en beantwoord alle vragen en laat je vader zo zien hoe veel je om hem geeft. Kruis maar aan waar hij op lijkt, hoe sterk hij is en wat het leukst is dat jullie samen hebben gedaan. Superleuk om te maken samen met je kinderen. Je kunt dit boekje hier kopen en het kost €7,99 (en hier zie je een inkijkexemplaar)

Wonderbar I Love Papa

I love papa chocoladereep

Superleuk en lekker cadeau! De chocolade Wonderbar I Love Papa is een reep in een prachtig jasje. Op de achterkant van de inlegger kan je een persoonlijke boodschap schrijven voor je vader. Je kunt deze reep hier kopen en het kost €5,59.

Speciaal bierpakket voor een speciale vader

Beerwulf bierpakket voor vaderdag

De bierpakketten zijn gevuld met bijzondere speciaal biertjes. Voor de echte fijnproever vaders. Daarnaast worden de pakketten gratis verzonden en kan je een persoonlijke boodschap toevoegen! Je kunt de leukste bierpakketten hier kopen vanaf €25,99.

Vaderdag cadeau pakket; de klassieker

Cadeau pakket voor Vaders.

Dit is naast een stropdas toch wel het klassieke Vaderdag cadeau, sokken en boxershorts… Maar dan net even wat anders en super leuk met kaartje en luxe verpakking. Het luxe pakket koop je hier.

Hét Vaderdag cadeau voor de BBQ vaders

 

BBQ boek voor vaders

 

Burgers & BBQ Bites is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Denk big-bigger-biggest BBQ sandwiches, de aller-hotste BBQ taco’s of spicy BBQ snacks-on- a-stick. We want it all, and we want it now! Je kunt Burgers & BBQ Bites hier kopen en het kost €22,50.

Het cadeau dat altijd kan…. Sokken 🙂

Vaderdag cadeau sokkken

Maar niet zomaar sokken echte super vader sokken voor SuperDad! Je kunt de sokken hier kopen en het kost € 8,95.

Stoer leren BBQ schort en handschoenen

BBQ schort voor papa

Dit leren schort is perfect om te dragen tijdens het barbecueën. Het ziet er stoer uit, zit comfortabel en is vervaardigd uit een hoge kwaliteit leer. Voor echte stoere vaders die burgers gaan bakken of spareribs op de super smoker! Je kunt het schort hier kopen en het kost € 42,95.

Dad you rock mok van Blond Amsterdam

Vaderdag mok cadeau

Dad you rock-mok met teksten zoals ‘cheers to dad’ en ‘dad fuel’ en ‘you rock’. Verras je vader met deze beker en maak er een leuke Vaderdag van! Je kunt de mok voor vader hier kopen en het kost € 9,95.

Schilderijtje maken voor vader? Zo gepiept!

Met schilderen op nummer maak je in een handomdraai een mooi schilderij! Kies een mooi plaatje uit, pak je kwasten en ga aan de slag. Je vader zal versteld staan van je schilderkunsten! Nog leuker is een persoonlijk doek met eigen foto. Je kan op de website een eigen foto uploaden en die krijg je dan opgestuurd als schilderij om te verven met eigen verf. Schilderen op nummer eigen foto is er vanaf € 29,99

Boeken voor (aanstaande) vaders

Ken je in vader in spé dan is het leuk om een boek te geven waarin alles staat over de zwangerschap en de eerst jaren van je kids. Check hier het overzicht met de 6 leukste boeken voor vaders.

Leukste boeken voor aanstaande vaders, de top 6 om te leven en te geven.

 

Of toch een zelf gemaakt Vaderdag cadeau..

Wil je toch aan de slag om een Vaderdag cadeau zelf te maken? Dat kan en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zoals dit zelf  versierde t-shirt voor je vader of een mooie pop-up Vaderdag kaart.