stekjesbox voor vaders en papa kado
Thema

Vaderdag cadeaus – 10x de leukste cadeaus voor papa

Ben je in een iets minder creatieve bui, maar wil je je vader (of man) toch iets leukers geven dan een stropdas of sokken? Kijk dan naar mijn lijstje met leuke en originele Vaderdag cadeaus.

Leuke, originele en unieke Vaderdag cadeaus!

Elk jaar is het weer moeilijk, wat geef je de liefste vader van de hele wereld nou voor Vaderdag. Geen paniek! Hier vind je de ultieme lijst met leuke, originele en unieke Vaderdag cadeaus.

Stekjes box, be an awesome plant parent

 

stekjesbox voor vaders en papa kado

 

Niks is leuker dan je eigen plantjes groot brengen. Heeft jou vader groene vingers? Geef dan eens een stekjes box met geweldig gave plantjes cadeau om zelf op te kweken. Succes gegarandeerd!

Je kunt dit boekje hier kopen en het kost €30.

Lieve papa, een knutsel-vrienden-boekje

 

vaderdag vriendenboekje.

 

Wel een zelfgemaakt cadeau geven maar niet zo creatief dan is dit een leuk cadeau. Schrijf dit boekje vol en beantwoord alle vragen en laat je vader zo zien hoe veel je om hem geeft. Kruis maar aan waar hij op lijkt, hoe sterk hij is en wat het leukst is dat jullie samen hebben gedaan. Superleuk om te maken samen met je kinderen.

Je kunt dit boekje hier kopen en het kost €7,99 (en hier zie je een inkijkexemplaar)

Wonderbar I Love Papa

I love papa chocoladereep

Superleuk en lekker cadeau! De chocolade Wonderbar I Love Papa is een reep in een prachtig jasje. Op de achterkant van de inlegger kan je een persoonlijke boodschap schrijven voor je vader.

Je kunt deze reep hier kopen en het kost €4,99.

Speciaal bierpakket voor een speciale vader

Beerwulf bierpakket voor vaderdag

De bierpakketten zijn gevuld met bijzondere speciaal biertjes. Voor de echte fijnproever vaders. Daarnaast worden de pakketten gratis verzonden en kan je een persoonlijke boodschap toevoegen!

Je kunt de leukste bierpakketten hier kopen vanaf €25,99.

Hét Vaderdag cadeau voor de BBQ vaders

 

BBQ boek voor vaders

 

Burgers & BBQ Bites is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Denk big-bigger-biggest BBQ sandwiches, de aller-hotste BBQ taco’s of spicy BBQ snacks-on- a-stick. We want it all, and we want it now!

Je kunt Burgers & BBQ Bites hier kopen en het kost €22,50.

Het cadeau dat altijd kan…. Sokken 🙂

Vaderdag cadeau sokkken

Maar niet zomaar sokken echte super vader sokken voor SuperDad!

Je kunt de sokken hier kopen en het kost € 8,95.

Stoer leren BBQ schort en handschoenen

BBQ schort voor papa

Dit leren schort is perfect om te dragen tijdens het barbecueën. Het ziet er stoer uit, zit comfortabel en is vervaardigd uit een hoge kwaliteit leer. Voor echte stoere vaders die burgers gana bakken of spareribs op de super smoker!

Je kunt het schort hier kopen en het kost € 42,95.

Dad you rock mok van Blond Amsterdam

Vaderdag mok cadeau

Dad you rock-mok met teksten zoals ‘cheers to dad’ en ‘dad fuel’ en ‘you rock’. Verras je vader met deze beker en maak er een leuke Vaderdag van!

Je kunt de mok voor vader hier kopen en het kost € 9,95.

Schilderijtje maken voor vader? Zo gepiept!

Met schilderen op nummer maak je in een handomdraai een mooi schilderij! Kies een mooi plaatje uit, pak je kwasten en ga aan de slag. Je vader zal versteld staan van je schilderkunsten! Nog leuker is een persoonlijk doek met eigen foto. Je kan op de website een eigen foto uploaden en die krijg je dan opgestuurd als schilderij om te verven met eigen verf.

Schilderen op nummer eigen foto is er vanaf € 29,99

Of toch een zelf gemaakt Vaderdag cadeau..

Wil je toch aan de slag om een Vaderdag cadeau zelf te maken? Dat kan en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zoals dit zelf  versierde t-shirt voor je vader of een mooie pop-up Vaderdag kaart. En een speciaal-speciaal biertje is ook zo gemaakt!