Airpark bij monkeytown den haag.
Uitjes

Airpark Monkeytown Den Haag – Bouncen met een hoofdletter B

Je hebt wel eens van die parken waar je ook lekker kan springen, maar bij het Airpark van Monkey Town Den haag kan je veel meer dan alleen maar springen. Op dit enorme luchtkussen kan je namelijk helemaal los gaan. Een dik uur lang. Of langer, als je dat tenminste volhoudt! Gastblogger Joyce van JustJoyce testte het nieuwe airpark uit.

Airpark, een enorm luchtkussen!

Je hebt wel eens van die springkussens waar je kan springen, glijden en klimmen, maar Airpark is echt iets anders. Het is niet een luchtkussen, maar een enorm avontuur waar een uur ontzettend snel in gaat. Toen ik voor het eerst een plaatjes online zag deed het mij denken aan het programma “Wipe-out”.

Springen, klimmen, rennen en glijden

Zodra je de enorme boog onderdoor gaat zie je de eerste twee glijbanen. Keurig met vangnetten zodat er geen gekke dingen kunnen gebeuren. Links van je kan je op enorme ballen springen en recht tegenover zit een soort ren muur. Ren zo hard je kan tegen de muur om uiteindelijk je aan de bovenkant op te trekken. Ook hebben ze een hindernisbaan, een klimmuur en een draai/duw ding waar je op moet blijven zitten. Kunnen we alles doen binnen een uur?

Los of samen met Monkey Town

Airpark Den Haag is een onderdeel van Monkey Town Den haag. Je kan ze namelijk samen boeken. Maar ga je liever alleen naar het enorme luchtkussen dan is dat geen probleem. Op hun eigen site kan je namelijk ook los kaartjes bestellen. Een uur bouncen kost €14,95. Je krijgt dan ook de speciale sokken die je nodig hebt bij. Uiteraard is het voordeliger wanneer je het bezoek combineert met Monkey Town. Maar los is dus zeker mogelijk.

Toezicht op het luchtkussen

Om er zeker van te zijn dat alles goed gaat hebben ze ten alle tijden er een medewerker bij staan. Hij vertelt wanneer iedereen erop mag en wanneer iedereen het Airpark moet verlaten. Daarnaast let hij op dat er geen gekke dingen gebeuren. Als er maar iets gebeurd is hij erbij. Altijd fijn bij dit soort dingen.

Een Airpark kinderfeestje!

Maar dit is nog niet alles, want je kan namelijk ook een feestje geven! Net als bij Monkey Town heeft ook het Airpark een aanbod aan feestje. Of je nu kiest voor limonade en patat of het uitgebreide feestje. Groots wordt het sowieso en voor elk portemonnee is wel iets te vinden. Mijn kinderen zijn het erover eens. Hier kan je bouncen met een hoofdletter B.

Wanneer ga jij hem uitchecken?