Bezoek de zweefvlieguigen bij Duinrell
Uitjes

Duinrell, pretpark en waterparadijs in één

Wie kent het niet Duinrell? Het pretpark met de groene kikker en de slogan “Duinrell daar kikker je van op!” Ga jij een bezoek brengen aan Duinrell of het Tikibad? Check hier de tips voor de leukste attracties en kijk alvast wat er allemaal te beleven is. En heb je zin in niet 1 maar 2 of zelfs 3 dagen Duinrell? Check dan de naastgelegen camping of het luxe vakantiepark zo kan je extra veel en onbeperkt glijden in het Tikibad en racen in de botsauto’s.

Dagje Duinrell, hét pretpark voor jong en oud!

Duinrell bestaat al 85 jaar en heeft 40 attracties (indoor en outdoor) en daarnaast ook een super gaaf subtropisch zwemparadijs het Tikibad! Je vind hier leuke attracties voor de aller kleinste maar ook achtbanen en attracties voor oudere kids.

Tip: bij deze pretparken kan je overnachten en heb je ook gratis entree.

Attracties voor kleine kinderen

De hoofd attractie voor kleine kinderen is toch wel de Kikkerachtbaan. Die moet je dan ook zeker nemen als je in Duinrell bent. Daarnaast heb je een klein schommelschip, leuke speeltuinen, een superroetsjj glijbaan met jute zakken, bots-bootjes en natuurlijk een reuzenrad. Daarnaast vind je binnen ook een indoor ballenzee en een carrousel.

Attracties voor grote kinderen vanaf 1.20

De nieuwste achtbaan is de Falcon. Hier maak je een kaarsrechte duikvlucht naar beneden vanaf 22 meter hoogte. Daarna volgen er nog loopings en kurkentrekkers. Daarnaast heb je nog de waterspin, botsauto’s en de rodelbaan. Ook de wildwings zijn leuk in deze kleine vliegtuigjes zweef je door de lucht.

En voor wie niet bang is om nat te worden kunnen de “open” Splash nemen!

Bezoek aan het Tikibad met kinderen

Een bezoek aan Duinrell kan je combineren met het Tikibad. Het Tikibad heeft een binnen en buitenbad. Binnen vind je voor de kleinste kinderen de Playa. Dit is een indoor waterpark met glijbanen en water speeltoestellen. Hetw ater is hier niet dieper dan 15cm.

Maar voor de waaghalzen vind je in het Tikibad 21 unieke glijbanen die samen meer dan 1,5km kilometer lang zijn! Glijd naar beneden met meer dan 60 km/u vanaf de Flits! Of doe het rustig aan in het Golfslagbad en de Lazy River.

Extra leuk: weekendje Duinrell

Bij het pretpark zit ook een vakantiepark en camping. Wanneer je hier verblijft heb je toegang tot het pretpark en ook 2 uur per dag tot het Tikibad. Dat is dus extra veel genieten! Het vakantiepark ligt midden in de prachtige natuur van Nationaal Park Hollandse Duinen. Verblijf in een comfortabel vakantiehuis een Duingalow, Lodgetent of op de gezellige familiecamping.

Check alle leuke specials en aanbiedingen voor Duinrell vakantiepark.

Of bestel je tickets eenvoudig online met extra korting.

De leukste kidsproof uitjes

Vind je het leuk om met kinderen op stap te gaan? Check dan hier alle leuke kindsproof uitjes die wij maakten en lees wat onze ervaringen zijn. Zin in een gave vakantie kijk dan eens naar dit complete overzicht van de leukste kindercampings in Nederland!