Ourdoorvalley, het stoerste kinderuitje en kinderfeestje van regio Rotterdam.
Uitjes

Outdoor Valley – Stoer kinderuitje en kinderfeestjes!

Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag dan is Outdoor Valley dé plek je kinderen even lekker te laten genieten van het outdoor leven!

Outdoor Valley voor stoere kinderuitjes!

Outdoor Valley ligt in Bergschenhoek vlakbij Rotterdam en in de buurt van Den Haag. Het is gelegen in een natuurgebied en het is dé plek om leuke outdoor avonturen te beleven. Ja ken er in elk seizoen terecht met kinderen van elke leeftijd.

Leuke outdoor activiteiten voor het hele gezin

Er zijn super veel activiteiten die je er kan doen. Dit zijn onze favorieten:

Tuben: Pak een tube en stap op de lift. Deze brengt je naar boven op de berg en hier kan je kiezen uit een van de borstel-glij-tube-banen die je weer naar beneden brengen. Het tuben kan je ook combineren met klimmen in het net adventure dat naast de tubebaan ligt.

Klimmen: Bij slecht weer kan je lekker gaan klimmen binnen bij de Monte Cervino (vanaf 8 jaar). In deze klimhal zijn meer dan 20 verschillende routes te vinden. Daag jezelf uit en klim zo hoog mogelijk!

Survivallen: Survivallen doe je in een bos met meer dan 100 hindernissen!

Skiën of snowboarden: op de borstelbaan kan je het hele jaar door skiën, sneeuw of gene sneeuw! Je kan hier les nemen of gewoon een uurtje knallen op de piste!

Mountainbiken: Rondom het terrein van Outdoor Valley vind je een uitdagend mountainbike parcours met afwisselende single tracks!

Stoere kinderfeestjes bij Outdoor Valley

Niet alleen kan je er een leuke actieve dag beleven maar ook kan je er je kinderfeestje vieren. Ze hebben een groot aanbod feestjes voor elke leeftijd wel een passend kinderfeest.

Ga vlotbouwen, huttenbouwen, survivallen, speurtocht, paintballen, tuben, klimmen of doe een stoere survival, echt alles is mogelijk!