Dag pretpark Drievliet met kinderen van mamalies.
Uitjes

Pretpark Drievliet – Leuk dagje uit met de kinderen

Stap binnen in het stukje avontuur in Den Haag: Familiepark Drievliet! Hier draait alles om plezier en quality time met het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, sprookjesachtige attracties voor de kleintjes of gewoon een ontspannen dagje uit, Drievliet heeft het allemaal. In dit blog delen we handige tips voor een geslaagd bezoek en laten we je zien waarom Drievliet een leuk pretpark is voor families.

Dagje uit in Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet is een magische wereld op zich, gelegen aan de rand van Den Haag. Hier draait alles om plezier en quality time met je gezin. Of je nu op zoek bent naar een spannende rit in een achtbaan, wilt genieten van sprookjesachtige attracties met de kleintjes, of gewoon een ontspannen dagje uit wilt beleven, Drievliet heeft het allemaal te bieden. Deze parel van een pretpark heeft voor ieder wat wils.

Voor jonge en oude kinderen: Een park voor iedereen

Wat Familiepark Drievliet echt speciaal maakt, is de verscheidenheid aan attracties die geschikt zijn voor zowel jonge als oudere kinderen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van iets geschikts voor jouw kleintjes. Er is voor elk wat wils. Of je nu peuters hebt die de magie van Lol Atol willen ontdekken of tieners die op zoek zijn naar een dosis adrenaline, Drievliet heeft het allemaal.

Tip: Tickets kan je voordeliger kopen via Tripper.

Lol Atol: Themagebied voor de kleintjes

Voor de allerkleinsten is er een betoverend themagebied genaamd “Lol Atol”. Hier kunnen kinderen genieten van verschillende attracties in de sfeer van een spannend koraaleiland. Het is een fantastische plek waar de kleintjes hun eerste avonturen in een pretpark kunnen beleven, en mijn eigen kinderen hebben hier altijd een geweldige tijd.

Kindvriendelijk beleid: kinderen tot 1 meter gratis

Familiepark Drievliet is niet alleen een geweldige plek voor avontuur, maar het is ook vriendelijk voor de portemonnee. Kinderen tot 1 meter in lengte mogen gratis het park in. Dit maakt een dagje uit met de kleintjes nog aantrekkelijker, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over de kosten.

Formule X achtbaan: voor de waaghalzen!

Voor degenen onder ons die echt op zoek zijn naar een adrenalinekick, is er de Formule X achtbaan. Deze sensationele achtbaan is de allereerste X-Car Launch Coaster ter wereld. Binnen slechts 2 seconden schiet de achtbaan van 0 naar 70 km per uur en gaat vervolgens door een adembenemende looping. Het is een rit om nooit te vergeten.

Attractie de Kwal: een draaierige draaikolk!

Bij binnenkomst zie je meteen de attractie de Kwal. De Kwal in Drievliet is een spetterende attractie die je meeneemt in de draaikolk van een reusachtige kwal. Als een soort van centrifuge draai je rond en stap je, hopelijk niet al te misselijk, na een aantal loopings weer vrolijk uit. Het is een ervaring voor jong en oud, en ik kan met zekerheid zeggen dat het een van de favorieten van mijn kinderen is.

De Dynamite Express: voor kleine de durfals

Voor degenen die wat meer pit in hun avontuur zoeken, is de Dynamite Express een must. Deze wilde treinrit zorgt voor een opwindende ervaring vol bochten en sprongen. Het is een rit die je hart sneller doet kloppen en je adrenaline doet stromen.

De Zweefmolen: klassiek vermaak

In tegenstelling tot de opwindende achtbanen is er ook ruimte voor wat rustiger vermaak in Drievliet. De Zweefmolen biedt klassieke pret in een eigentijds jasje. Neem plaats in een van de kleurrijke stoeltjes en laat je zachtjes ronddraaien terwijl je geniet van het uitzicht op het park. Het is een geweldige kans om even op adem te komen voordat je je volgende avontuur begint.

Tip: soms heeft de ANWB tickets beschikbaar met korting voor Drievliet.

Jungle River: een spetterde attractie

Voor waterliefhebbers is de Jungle River een spetterend hoogtepunt. Deze wildwaterbaan neemt je mee omhoog over de watervallen en spannende stroomversnellingen. Het is een geweldige manier om af te koelen op een warme dag. Is het niet zo warm dan kan je het beste even een regenjas aandoen 😉

Conclusie: Drievliet is een leuk en overzichtelijk pretpark

Familiepark Drievliet in Den Haag is zonder twijfel een goede plek om quality time met je gezin door te brengen. Of je nu een kick zoekt in de achtbanen, wilt genieten van rustiger vermaak of op zoek bent naar kindvriendelijke attracties, Drievliet heeft voor ieder wat wils. Het is een niet al te groot park met veel attracties per m2. Dit is soms wat druk en chaotisch. Maar aan de andere kant is dit ook fijn want je hoeft niet heel veel te lopen op een dag.

Dus, als je op zoek bent naar een onvergetelijke dag vol lachen, gillen en genieten, kan ik Familiepark Drievliet van harte aanbevelen.

Praktische informatie

Wil jij Familiepark Drievliet in Den Haag bezoeken? Leuk! Voor de huidige entree prijzen kan je kijken op de website van Familiepark Drievliet.

Adres: Laan van ‘s-Gravenmade 81, Den Haag

Website: Familiepark Drievliet

Tickets kan je voordeliger kopen via: Tripper