Vakantie

Bijzonder overnachten met de kinderen, dit zijn de leukste plekjes!

Op deze bijzondere plekjes is het super om te overnachten met kinderen. Van boomtent tot slapen op een cruiseschip! Dit zijn echt leuke plekjes om met je kinderen heen te gaan. Naast de orginele overnachtingsplek is er ook nog eens veel te beleven voor de kinderen!

Bijzonder slapen in een huisje van karton

Bijzonder overnachten in een wikkelhouse van stayokay

Slapen midden in de van de natuur in een wikkelhouse oftewel een huisje gemaakt ven gerecylced karton. Bij Stayokay hebben ze deze leuke huisjes in het bos staan op de locaties in Apeldoorn, Dordrecht en Gorssel. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en de kinderen slapen in een stapelbed.

>> Meer info: Stayokay wikkelhouse, verschillende locaties

Slapen in een boomhut met kinderen is een feestje

Bijzonder overnachten in een boomhut met kinderen is een feestje

Slapen in een boomhut is leuk maar slapen in een boomhut met glijbaan is nog leuker! Bij het Dierenbos kan je dat in Boomhut Koekkoek. Daarnaast ontvangen alle gasten ene attractiepas die je toegang geeft tot wel 7 attractieparken in de buurt zoals Beekse Bergen. Extra veel fun dus!

>> Meer info: Dierenbos, Noord-Brabant

Lees ook “Weekend Slagharen & slapen in een wigwam”

Vreemde vogel(s) om in te overnachten

Dit leuke buitenhotel ligt verscholen tussen de bomen. Je vind er allerlei grappige stekjes om te overnachten, van een Vogelhuis of een vliegtuig tot de Vuurvogel met eigen brandweerwagen. Daarnaast is er een tuincafé waar je lekker kan dineren, een leuk speeltuintje en zelfs een escaperoom voor kinderen.

>> Meer info: De Vreemde Vogel, Zuid Holland

Schip ahoy, bijzonder slapen op een cruiseschip

Bijzonder overnachten met kinderen op een cruiseschip

In hartje Rotterdam vind je dit unieke hotel gevestigd in een oud cruiseschip de SS Rotterdam. Leuk voor een nachtje weg met de kinderen er zijn leuke activiteiten zoals een speurtocht, een spelletjes deck, een zwembadje en een Playmobil kamer om te spelen. Verder kan je erop uit in Rotterdam, de watertaxi brengt je zo naar de overkant van de Maas.

>> Meer info: SS Rotterdam, Zuid Holland 

Overnachten in een boomtent, bijzonder gek!

bijzonder om te slapen in een boomtent ook leuk met kinderen

Slapen tussen de bomen in de lucht in een tent? Wat? Ja echt het kan op camping de Hertshoorn. Bij je boomtent staat een picknick tafel waar je het ontbijt kan laten brengen. Je hoeft je hier verder ook niet te vervelen want er is een buiten- en binnenzwembad, een rots- en waterspeeltuin en nog veel meer leuks te beleven.

>> Meer info: Hertshoorn, Gelderland

Tips?

In Nederland zijn nog vele mooie en bijzondere plekjes om te overnachten. Kijk bijvoorbeeld eens bij Natuurhuisjes.nl. Of bekijk dit blog. Blogger Renske ging bijzonder overnachten in Katwijk aan Zee. Een leuk stekje waar je zo het strand op loopt.

Nog meer leuke en bijzondere plekjes? Tip mij via Facebook of Instagram en wie weet wordt jou plekje ook opgenomen in dit lijstje met leuke en bijzondere plekjes om te overnachten met de kinderen.