Unbos the world ontdekkings pakket voor kinderen van 6-10 jaar.
Vakantie

Ontdek de wereld met Unbox The World!

Hou je van reizen en de wereld ontdekken? En wil je je kinderen dit ook meegeven? Maar is een wereldreis een beetje too much? Dan zijn de thema boxen van Unbox The World echt wat voor jou en je kids. Ga samen aan de slag en ontdek de wereld en andere culturen gewoon vanuit huis!

Ga op avontuur om de wereld gewoon vanuit huis!

Bij Unbox The World stellen ze elke 2 maanden een nieuwe box samen. In elke box staat een nieuw land centraal. Ontdek de smaken van Marokko, leer over de oerwouden van Suriname of de rendieren in Zweden! De boxen zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 10 jaar. De jonge kinderen zullen nog wel wat hulp nodig hebben bij de verschillende activiteiten en bakken doe je natuurlijk gezellig samen.

Wanneer je de box besteld geef je de naam van je kind op. Er zit dan een leuk persoonlijk kaartje bij gericht aan je kindje.

Wat zit er zoal in de thema box

In elke thema box zit altijd iets typisch lekkers van het land. Iets om te bakken of koken, een knutsel activiteit en een leuk kinderboekje ‘Met Tommy de wereld rond’. En nog meer om te ontdekken. Zo kan je kind spelenderwijs wat leren over andere culturen en smaken ontdekken van over heel de wereld!

 

Unbos the world ontdekkings pakket voor kidneren.

 

Ben jij enthousiast?

De box kan je eenmalig bestellen om een keer te proberen. Wij hadden de Zweden box en deze was erg leuk en smakelijk 😉  En bevalt het je? Dan kan je een abonnement nemen zo krijg je elke 2 maanden een nieuwe box thuis bezorgd. De leuke thema boxen bestel je hier bij Unbox The World!