Vakantiepark met baby.
Weekendje weg

Op vakantie met baby? Boek een vakantiepark met babybungalow!

Wanneer je een weekendje weg gaat met je baby zijn er veel spullen die je mee moet nemen. Het kost veel tijd en energie om al die spullen in te pakken en de auto zit zo tot de nok toe vol. Je bent al kapot voordat je aan je vakantie begint. De oplossing is; boek een baby bungalow! Lees hier waarom een baby bungalow met een newborn echt de ideale oplossing is voor een onbezorgde vakantie met je gezin.

Leuk! Een vakantiepark met je baby

Je denkt misschien, wat heb ik eigenlijk te zoeken met een baby op een vakantiepark? Ik kan je vertellen er is heel veel leuks om te doen, ook met een baby.

  • Je kan met elkaar wandelen in de natuur door de duinen of het bos.
  • Breng een bezoekje aan de geitjes in de kinderboerderij.
  • Ga zwemmen in het warme water van het tropisch zwemparadijs. Soms zijn er ook speciale baby zwemtijden.
  • Huur een fiets met baby zitje en ga er samen op uit.
  • Kijk of er speciale activiteiten zijn voor baby’s, sommige parken organiseren baby zwemmen, babymassages of babygym.

Nog een voordeel is dat de vakantieparken in Nederland niet ver rijden zijn. Geen stress met lange autoritten en huilende kinderen op de achterbank. Daarnaast heeft een vakantie in Nederland nog een groot voordeel, wanneer je de babyvoeding bent vergeten of je lievelingsmerk luiers kan je die dus gewoon in de supermarkt halen op het vakantiepark zelf.

Zwemmen op vakantiepark met baby.

Voordelen van een baby bungalow

Het grootste voordeel is dat de huisjes alles hebben om jou en je baby een onbezorgde vakantie te bieden. De grotere aanbieders zoals Centerparcs, Roompot en Landal hebben allemaal speciale baby bungalows. Op Parkvakanties vind je veel informatie en tips voor babybungalows bij Landal.

De baby bungalows zijn van alle gemakken voorzien je vind er onder andere:

  • In het huisje vind je een praktische verzameling aan baby meubilair. Zo is er een box, aankleedkussen, baby bedje, badje, wipstoel, potje en kinderstoel.
  • Op sommige vakantieparken kan je ook een kinderwagen, bolderkar of buggy huren.
  • Je hebt parken waar je speciale babypakketten kan bij boeken, daar zitten ook alle lakens in voor de ledikant.
  • De bungalows zijn kindvriendelijk gemaakt. Ze zijn voorzien van een traphekje, een omheinde tuin en afgeschermde stopcontacten.

Dus wanneer jij met je newborn een onbezorgde vakantie wilt boeken is het boeken van een baby bungalow op een leuk vakantiepark het overwegen waard!