Leukste boeken voor aanstaande vaders, de top 6 om te leven en te geven.
Zwangerschap

Dit zijn de 6 leukste boeken voor (aanstaande) vaders

Wordt jij vader, of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een aanstaande vader? Dan is een van onderstaande boeken over het (aanstaande) vaderschap misschien wel een leuk cadeau! De boeken zijn stuk voor stuk erg grappig en staan vol nuttige tips en praktisch advies voor aanstaande vaders. Want het is toch best handig om te weten wat je te wachten staat en wat nou eigenlijk weeën zijn en wat tepelhoedjes zijn… Dus check hier de 6 leukste boeken om vaders voor te bereiden op het vaderschap met een goede dosis humor.

Top 6 leuke boeken met humor voor vaders to-be!

Dit zijn de top 6 leukste boeken voor aanstaande vaders. Onze tips op een rijtje:

  1. Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! – Kluun
  2. Je eerste 1000 vaderdagen – David Borman
  3. Commando papa – Neil Sinclair
  4. Babymanagement voor mannen – Henk Hanssen
  5. Aanpakken voor aanstaande vaders – David Borman
  6. Doodmoe en dolgelukkig – Jan Versteegh

De 6 leukste boeken voor aanstaande vaders.

Leuke en nuttige boeken voor aanstaande vaders, onze 6 tips!

Lees alles over het aanstaande vaderschap met deze leuke boeken. Allen zijn ze geschreven met een gezonde dosis humor en geven praktische tips. Het is dus leuk en interessant om aan aanstaande vaders te geven. Cadeau idee, het is ook leuk om voor Vaderdag te geven.

Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun

Het boek “Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!” beantwoord op een humoristische manier vragen over de zwangerschap voor vaders. Zo lees je er wat hormonen zijn en hoe ga ik ermee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat zijn nu eigenlijk tepelhoedjes, bedklossen en een voedingsbeha? En ook de vraag hoe zit het met seks tijdens de zwangerschap? Daarnaast staan er ook tips in om je als man door de zwangerschap heen te bluffen. Het boek is geschreven met veel humor en is ook informatief (met een knipoog). Dit boek van Kluun is zeker een echte aanrader!

Lees hier alles over Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Je eerste 1000 vaderdagen, leestip voor aanstaande vaders

Het boek “Je eerste 1000 vaderdagen” helpt je door de eerste cruciale eerste periode, vanaf de bevruchting tot de tweede verjaardag. Dit boek staat vol met nuttige informatie, wetenschappelijke inzichten, tips, adviezen voor vaders en waargebeurde ervaringsverhalen. Lees hier alles over de zwangerschap en de jaren daarna. Wat mag je partner eten? Welke echo’s krijg je? Maar helpt ook met hoe je om kan gaan met negatieve gevoelens en hoe je je relatie spannend houdt tijdens de eerste hectische jaren. Dit is hét boek voorvaders die betrokken willen zijn bij de zwangerschap en zich goed voor willen bereiden op hun rol als vader.

Lees hier alles over Je eerste 1000 vaderdagen – David Borman

Hét boek voor kersverse vaders, Commando Papa

Het boek “Commando papa” is een basishandleiding voor vaders. Het helpt vaders stap-voor-stap door de eerste 3 jaar heen. Leer alles over de basis. Bovendien staan er eenvoudige, heldere richtlijnen in voor allerlei zaken, van het voorbereiden van het basiskamp (het huis voorbereiden op de komst van de baby), de komst van nieuwe rekruten (hoe overleef je de eerste 24 uur) tot bomopruimingen (vieze luiers wegwerken) en het inpakken van de nooduitrusting (alledaagse benodigdheden). Het boek is geschreven met humor en geeft praktische tips!

Lees hier alles over Commando papa – Neil Sinclair

Babymanagement voor mannen, leesvoer voor vaders

Het praktische handboek “Babymanagement voor mannen” beschrijft de vader als de manager van de onderneming: het gezin. Schrijver en ervaringsdeskundige Henk Hanssen geeft antwoord op alle vragen die (aanstaande) vaders zichzelf stellen. Zoals hoe het zit met de financiële planning? Of wat de meest praktische kinderwagen is? Maar ook hoe houdt ik de relatie met mijn partner verrassend?

De Viva schreef: ‘Een bijbel voor vaders!’ Het boek wordt aanbevolen door verloskundigen en zelfs door mannen die niet aan lezen toekomen. En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Lees hier alles over Babymanagement voor mannen – Henk Hanssen

Aanpakken voor aanstaande vaders, lees alles over het vaderschap

Het boek vol praktische tips voor vaders voor de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Het is helder, duidelijk, humoristisch en niet zweverig. Geschreven door een man die écht weet hoe het zit want hij is zelf verloskundige. Hij begrijpt dat je als vader graag weet wat je kunt verwachten, wat je kunt doen ,en laten.
Het ideale cadeau voor aanstaande vaders die goed beslagen aan het grote avontuur willen beginnen!

Lees hier alles over Aanpakken voor aanstaande vaders – David Borman

Humoristisch boek voor vaders: Doodmoe en dolgelukkig

Jan Versteegh geeft in “Doodmoe en dolgelukkig” met veel humor een inkijkje in de eerste jaren van zijn vaderschap. Hij neemt je mee langs zijn (eigen) bevalling, de eerste papadag, de nachtelijke uurtjes en dit alles met een dosis humor. Je leest wat je als aanstaande vader allemaal te wachten staat. Vanaf het moment van de zwangerschapstest tot de dag dat je huilend voor de eerste keer op het schoolplein staat. En alles daartussenin! Een leuk, humoristisch boek wat lekker makkelijk weg leest. Gericht op het publiek aanstaande vaders, maar ook voor moeders die een klein inkijkje in het mannenbrein willen, erg leuk.

Lees hier alles over Doodmoe en dolgelukkig – Jan Versteegh

Pinterest: de leukste en praktische boeken over het vaderschap